Logotip de Adolescents.cat

La postura del 21, ideal per estimular el punt G

per Redacció, el 10 de maig de 2022 a les 13:11
Hi ha postures sexuals en què l’estimulació de les parets vaginals –l’anomenat punt G – és molt intensa. Una d’elles és la posició 21, coneguda amb aquest nom perquè visualment sembla que la parella formi aquest número en practicar-la. 

Segons explica la sexòloga Lara Ferreiro a Cosmopolitan, per dur-la a terme la persona que serà penetrada ha de posar-se al llit de costat i aixecar els malucs. L’altra persona, dempeus o agenollada, penetra la seva parella mentre estimula el seu clítoris o alguna altra zona erògena amb les mans. La penetració es pot dur a terme amb una joguina sexual també. 

Quins avantatges té?

 
Permet una penetració profunda i l’estimulació del punt G. 

 Deixa exposat el clítoris i, per tant, permet la seva estimulació amb les mans o una joguina sexual. Per exemple, es pot utilitzar una bala vibradora per incrementar les sensacions. 

 Permet tenir les mans lliures i tant un com l’altre poden acariciar-se parts del seu cos o de la seva parella. 

 Com que la persona estirada està de costat, ofereix contacte visual i més romanticisme.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: