Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 9 de maig de 2022 a les 12:28
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys 
Dubto que llegeixis això. Ets el meu típic amor a primera vista. Des del moment que et vaig veure em vaig enamorar, sobretot per la manera de com vesteixes. Tots dos som de Manresa, tu ets un noi que va a primer d’ESO, ets alt, fas bàsquet, vas al baxi, em saludes per l’insti. Vam començar a parlar a finals de novembre quan tu tenies nòvia i veu durar fins a febrer. Des del moment que vam començar a parlar, vam estar intentant quedar, però no vam poder, segueixo tenint esperances amb tu. 

Noi, 15 anys 
El dia 3 de maig eres cap a les 17.45h a la línia blava de bcn. Vas baixar a la Sagrera i semblava que tinguessis pressa. Em vas semblar molt guapa i molt mona. Tu anaves amb un top amb tela de jersei de color blau o lila no ho recordo i amb una motxilla. Ets morena i jo també. Anava amb una samarreta negra volcom i amb una arracada. Me’n recordo que portaves un anell amb una A. No ho sé si llegiràs això ni si em vas veure, però intenta contactar amb mi si ets tu:).


Noia, 15 anys 
No sé si llegiràs això però estic segura que algun amic/gua teva sí. Em moles moltíssim des de fa cosa d'un any però no m'atreveixo a dir-t'ho. Crec que jo també t'agrado per indirectes que m'has tirat,com em mires i com us mireu tu i el teu millor amic quan sóc prop teu. Ens vam conèixer a teatre,al mateix poble i som veïns. Ets morè, amb ulls marrons i un any més gran que jo. Jo també sóc morena. Sóc l’única noia a teatre d'aquesta edat. Si saps qui sóc i sents el mateix per mi,fes-m’ho saber d'alguna manera,ja sigui simplement deixant el teu jersei a la filera on acostumo a seure a teatre. 

Noia, 15 anys 
Ets una noia, ens vam veure a l'Abacus d'Ausiàs March a Barcelona l'altre dia. Jo estava buscant un llibre i tu em vas dir que era molt xulo i em vas indicar on el podia trobar. Estaves amb uns amics (un noi i una noia) i després ens vam tornar a torbar a la caixa i al carrer. Tenies els cabells curts i marrons i crec que portaves una bossa de tela. Em vas semblar súper simpàtica i m'hagués agradat parlar. 

Noia, 17 anys 
Ens coneixem des de petits, però mai m'has vist com a alguna cosa més. Tens 18 anys i ets moreno d'ulls marrons. No crec que vegis això però m'arrisco. Jugues a Waterpolo a St Andreu. El meu nom comença per P i el teu per A. Suposo que ja saps qui soc. 

Noi, 17 anys 
Ens coneixem de fa any i mig, hem agafat tanta confiança que no sé si encara em tires la canya de broma o en serio. Ets un any més gran que jo i ens agrada el mateix encara que a tu t'agrada més el risc. Jo espero que abans de l'estiu ens quedin les coses clares, ja que potser vull que siguis més que el meu amic.

Noia, 16 anys
Som amics de pràcticament tota la vida, del mateix poble, de la mateixa classe. Ens portem molt bé i ens agrada el mateix grup de música. Fa dies que noto que cada cop m’agrades més i més. No tinc collons de dir-t'ho a la cara, però tant de bo passés alguna cosa entre nosaltres. El teu nom comença amb l, no cal que et digui la meva inicial perquè si ho llegeixes ja ho hauràs entès (bdb>tdm).
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: