Logotip de Adolescents.cat

Netflix acaba d'estrenar una nova sèrie juvenil i va camí de superar Élite

per Redacció, el 9 de maig de 2022 a les 11:11
Bienvenidos al Edén. Aquest és el títol de la sèrie de Netflix més vista a Espanya aquest cap de setmana. Es va estrenar el 6 d’abril i tenint en compte el nombre de reproduccions acumulades, va camí de convertir-se en un nou èxit a l’estil Élite o Sky Rojo. 

De què va? La trama se centra en Zoa i quatre joves més que són convidats a una illa secreta per assistir a la festa més exclusiva de la història organitzada per una nova marca de beguda. Les coses, però, no sortiran com esperaven… 

La producció dura 8 capítols d'aproximadament 40 minuts cada un, fet que la converteix en una ficció ideal per una marató. Ara bé, la història enganxa? Segons les critiques, l’ambient de tensió i misteri és present durant tota la sèrie, però les decisions dels personatges i les relacions entre ells són poc creïbles en alguns moments. 


Bienvenidos al Edén és d’aquelles sèries que divideix els usuaris: o t’encanta o l'odies. Sigui com sigui, el que no es pot negar és que ha aconseguit crear expectativa i ser una de les produccions més visites.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: