Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 525]

per Redacció, el 14 de maig de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz

Noia, 18 anys 
Va ser a 4t d’ ESO a classe. Estàvem fent exercicis i cadascú estava a la seva bola. Un company i jo ja feia bastant temps(que tontejàvem i ens teníem moltes ganes. Jo portava pantalons curts amples i ell em va començar a tocar el cul. Es va aixecar i, al passar per darrere meu, es va apropar perquè notés la seva erecció. Quan s va tornar a asseure li vaig començar a tocar la po***. No va passar res més, però ara ho penso i me'l f*llaria d’una. 

Noi, 17 anys 
Recentment la meva millor amiga va trencar amb el seu nòvio. Al cap de tres vam quedar i entre pel·lícula i tonteries vam acabar follant amb les fotos del seu ex al costat. La veritat és que em va cundir, la llàstima és que ara tornen a estar junts. 

Noia, 17 anys
Un dia estàvem a una festa amb uns amics. Una amiga meva i jo portem uns quants anys així en plan conya perquè mai ens hem liat amb una altra tia. Doncs en aquesta festa, de conya en conya vam acabar juntes en un lavabo menjant-nos la boca i altres coses... La veritat és que tota va ser molt morbós. Va ser el cop que em vaig sentir més a gust i que més ho vaig disfrutar. Actualment, encara estem de conya i ens seguim liant quan ens ve de gust. 

Noi, 18 anys
Cada dia vaig a fer piscina. Hi ha una tia amb qui ens fem miradetes i a mi això em posa molt calent... Fins que un dia que no hi havia quasi ningú nedant, em va agafar la mà i quan vam sortir de la piscina vam començar a parlar. Ens vam acabar liant i al final follant al meu cotxe. 

Noia, 17 anys
Fa un any vaig anar amb la meva nòvia a la casa del poble perquè era l'aniversari d'una noia d'allà. Vam ser-hi dues nits, la primera va ser la de l'aniversari i la segona vam quedar amb una altra amiga seva. Estàvem jugant a verdad o reto i la meva nòvia li va fer un petó a la seva amiga…després li vaig fer jo i vam acabar fent un trio. El millor de la meva vida.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: