Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 6 de maig

per Adolescents.cat, el 6 de maig de 2022 a les 10:01
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Tot i que t’han dit que millor que ho deixis córrer, has decidit seguir per un camí que en aquest moment només et portarà problemes. Ja que has pres aquesta decisió, ara et toca sé sincer i dir la veritat a les persones del teu voltant. Si no, les coses es podrien complicar encara més.

TAURE
Avui tindràs una alegria. Se solucionarà un problema que, tot i ser petit, t’estava atabalant molt. Per fi tornaràs a sentir-te en pau i et notaràs molt més relaxat. Potser és hora d’aprofitar aquest moment per demanar perdó a algú a qui no has tractat gairebé últimament.

BESSONS
Avui no pararàs. Serà un dia molt actiu, però també molt favorable: la sort et somriu i els esforços del passat començaran a donar els seus fruits. En l’amor, notaràs com la il·lusió cap a aquella persona creix arran d’un gest que tindrà amb tu. 

CRANC 
Avui és possible que t’acabis discutint amb una persona a qui aprecies molt, però amb qui últimament teniu moltes tensions. Pensa si realment val la pena barallar-t’hi. De vegades, et prens molt a la valenta temes que en els fons no tenen massa importància. 

LLEÓ 
Mira al teu voltant i adona’t de tots aquells que t’estan intentant ajudar. No posis el focus només en aquella persona que t’està posant les coses difícils. Si vols millorar el teu ànim, et cal un canvi de perspectiva. Passar estones sol/a et pot ajudar a reflexionar i a curar algunes ferides si estàs deixant enrere una relació. 

VERGE 
Últimament et sents poc motivat. Tot i que estàs vivint un moment força estable, no acabes de trobar res que t’emocioni i això et fa estar desanimat. Aquest cap de setmana intenta passar poques estones a casa i fer alguna activitat diferent. Un canvi d’aires et pot anar bé per recuperar l’alegria. 

BALANÇA 
Aquests dies t’està costant avançar i t’estàs sentint molt frustrat. Ets massa autoexigent amb tu mateix i de vegades, et prens els inconvenients com fracassos. Procura eliminar els pensaments negatius de la teva ment i tracta't millor a tu mateix. Si ho fas, és més probable que el desbloquegis. 

ESCORPÍ 
Avui un problema d’última hora et farà sentir atrapat. Recorre a les teves amistats, perquè t’ajudaran a solucionar la situació més de pressa del que creus. Actua amb prudència i no facis les coses de manera impulsiva. Tindràs una connexió especial amb els Aquari. 

SAGITARI 
Vigila si has de prendre una decisió important perquè la situació que estàs vivint pot fer que no vegis les coses clares. Si actues sense pensar massa en les conseqüències, podries cometre un error que no només et perjudicaria a tu, sinó també a persones que estimes.

CAPRICORN
Un gest de generositat que vas tenir amb un amic/ga tindrà la seva recompensa, perquè t’ajudarà a solucionar un tema complicat amb qui ningú més s'està implicant. A poc a poc aniràs trobant l’equilibri i aconseguiràs passar un cap de setmana tranquil, després de dies de preocupacions. 

AQUARI 
Toques de peus a terra i ets realista, però això no és incompatible amb la teva capacitat d’imaginar. No deixis de banda els teus somnis i els teus desitjos o et sentiràs buit. Lluitar i esforçar-te per aconseguir els teus propòsits et fa sentir ple d’energia. Fixa’t objectius.

PEIXOS
Quan vols una cosa la vols ja. De vegades, però per arribar al cim no es pot pujar pel dret, sinó que has de vorejar la muntanya. Tingues present aquesta frase a l’hora de resoldre un problema que tindràs avui. Aquests dies tens una connexió especial amb els signes d’Aire.

  

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: