Logotip de Adolescents.cat

Aquesta recepta t'ajudarà a augmentar el teu desig sexual

per Adolescents.cat, el 6 de maig de 2022 a les 08:59
Segurament hauràs notat que quan estàs excitat les preocupacions desapareixen. Només estàs pendent d'una cosa i t'oblides totalment de la resta del món. Això és degut al poder de les hormones, que ens generen aquesta sensació.

T'imagines poder sentir-te així quan vulguis? Doncs des de Poosh han compartit una recepta a base de fruites afrodisíaques amb la que ho podràs aconseguir. Els ingredients per preparar-la són molt senzills. El primer que necessitaràs és una taronja, de la qual aconseguiràs la vitamina C, que et farà augmentar el desig sexual i ajudarà a l'alliberament d'oxitocina.

kissing the oc GIF

També necessitaràs clavell o clau d'espècie, un ingredient molt beneficiós per a les persones amb penis i que es pot trobar en qualsevol herboristeria. Està demostrat que augmenta la libido i ajuda a prevenir l'ejaculació precoç. Per tant, ajuda a fer que s'aguanti més durant la relació sexual. I, per últim, necessitaràs una mica de mel, que és un estimulant natural.

Un cop tens tots els ingredients, ja pots preparar aquesta senzilla recepta:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: