Logotip de Adolescents.cat

Conèixes les diferències entre una persona sincera i una sincericida? Te les expliquem!

per Redacció, el 5 de setembre de 2022 a les 06:00
El sincericidi fa referència a una sinceritat excessiva, sense límits i sense prudència. Es considera que una persona està sent sincericida quan no està tenint en compte els sentiments de la persona que està rebent el missatge.

Per exemple, si t'escriu un amor del passat per xarxes socials després de molt de temps i, tot i que ja no sents res per ell/a, et ve de gust quedar i li expliques a la teva parella per saber si li molesta, estaràs sent sincer/a. En canvi, si no tens cap intenció de quedar amb aquesta persona i, tot i això, li expliques a la teva parella com si res, estaràs sent sincericid/a. El motiu és simple: aquesta informació no té cap rellevància en la relació i pot crear inseguretats en la parella, per tant, no és necessari comunicar-ho.

Les principals diferencies entre una persona sincera i una sincericida són les següents:

 


Així doncs, es pot ser sincer però sempre des de la intel·ligència emocional i el respecte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: