Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 4 de maig de 2022 a les 13:04
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.
 

Versió sense playbuzz

Noi, 16 anys 
La nit de Nadal ens vam quedar jo, el meu cosí i la meva germana sols a casa. La meva germana estava mirant una peli a la tele mentre jo i el meu cosí de 18 anys ens vam començar a liar... total que vam acabar follant i em va encantar. El pitjor és que la meva germana sap el que va passar i no vull que ho digui als meus pares. 

Noia, 16 anys
Un dia, com que va nevar, no vaig anar a l'insti. El cas és que vaig convidar el meu nòvio per fol**r perquè els meus germans i pares no hi eren. Em vaig motivar i em vaig posar les calces i els sostens més sexys que tinc i el vaig esperar. Quan van trucar a la porta, vaig obrir i em vaig trobar el meu germà i la seva nòvia. Al final s'havien de quedar a casa perquè a casa seva hi havia els seus pares…Me'n vaig anar corrents cap a la meva habitació.

Noi, 18 anys 
Tinc una vida molt pèssima. Gairebé no tinc amics, els pocs que tinc passen de mi i parlen malament de mi a l'esquena. Mai cap noia m'ha dit que em troba guapo ni s'ha apropat a parlar amb mi. Puc estar dies sense rebre cap whatsapp i a l'insta em segueixen moltes noies, em posen like a les fotos però mai m'han obert. Com que sóc bastant tímid em fa cosa. No sé, de vegades penso que la meva vida és una merda. 

Noia, 16 anys 
La cosa és que cada cop que sé que he de veure al noi que m'agrada estic super nerviosa i la panxa la tinc super rara i quan ja l'he vist i tal arribo a casa i faig la cagada del segle. A algú més li passa? 

Noia, 14 anys 
Fa temps que estic enamorada d'una noia, per primera vegada i el pitjor és que és la meva entrenadora. La cosa és que ella ho sap i ja hem parlat del tema vàries vegades. Per molt que intenti evitar-la sempre penso en ella i en ningú més. És molt mona! 

Noia, 18 anys 
Molta gent diu que a les ties no ens dona morbo veure dos tios follar. Doncs, almenys a mi, em posa molt calenta veure nois fer-ho mentre em toco. 

Noi, 17 anys 
Una vegada, vaig anar a dormir a casa d'una noia (no sabíem exactament el que érem en aquell moment i no ho havíem fet res encara ). Total que quan vaig treure el pijama de la motxilla, em van caure els condons davant seu. Se’m va quedar mirant amb cara de “què fas” i no va passar res. Molt penós si.....
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: