Logotip de Adolescents.cat

Quants diners es poden guanyar a Twitch?

per Redacció, el 4 de maig de 2022 a les 06:00
Quants diners guanyen els streamers? Quan els paguen pels anuncis a Twitch? El xokas, qui recentment va protagonitzar una polèmica per defensar els nois que lligaven amb noies begudes, ha decidit revelar-ho. Ho ha fet poc després que la plataforma anunciés possibles canvis en la publicitat i els beneficis pels streamers.

Segons s’ha publicat en diversos mitjans, Twitch passarà a incentivar cada vegada més els usuaris que utilitzin anuncis en els seus directes, una decisió amb la qual molts streamers no estan d’acord

El Xokas és un d’ells i ha volgut compartir amb els seus seguidors, els guanys que està tenint actualment. "En els últims 30 dies, vaig tenir 18 736 viewers de mitjana i m’he connectat un 30% menys d'hores que el mes passat", comenta. "Tinc guanyats 13.500 dòlars d'anuncis. En l'últim període havia tingut, amb una setmana d'anuncis, uns guanys de 20.000 dòlars".


Aquesta és la taula de dades que ha compartit amb els seus seguidors. Us esperàveu aquesta quantitat de diners?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: