Logotip de Adolescents.cat

Mor als 16 anys Kailia Posey, protagonista d'una de les imatges més virals d'internet

per Redacció, el 4 de maig de 2022 a les 09:37
L'actriu Kailia Posey, famosa per la seva participació quan només era una nena en el reality xou 'Toddlers & Tiaras', ha mort als 16 anys.

Després del seu pas pel programa de televisió, quan tenia tres anys, la jove es va fer famosa i viral pel seu peculiar somriure. De fet, es va convertir en un dels memes més populars a la xarxa.

Ha estat la seva pròpia mare, Marcy Posey Gatterman, qui ha compartit la trista notícia a través de les xarxes socials, al costat d'una foto de la Kailia. "No tinc paraules. Una bonica noia s'ha n’ha anat. Si us plau, dona'ns privacitat mentre plorem la pèrdua de Kailia. La meva nena per sempre".

La família ha confirmat que la causa de la mort ha estat el suïcidi. “Tot i que era una adolescent amb un futur brillant, malauradament, ha pres la decisió precipitada de posar fi a la seva vida”, ha assenyalat un familiar a TMZ.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: