Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 7 de maig de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 

Versió sense playbuzz
Els ulls es mouen molt més del que probablement t’imagines, unes 100.000 vegades al dia. Perquè els músculs de les teves cames fessin el mateix “esport” haurien de caminar aproximadament uns 80 km diaris. 

No només les mares cuiden els fills, els fills també cuiden les seves mares, fins i tot abans de néixer. Mentre es troba a l’úter, el fetus pot enviar les seves pròpies cèl·lules a la seva mare i això la pot ajudar a curar òrgans malmesos. És un procés que rep el nom de microquimerisme uterí.

La que veieu a la fotografia és una guineu melànica. Pateix una alteració a la pigmentació del seu pelatge que la fa única i n’hi ha molt poques al món.

Aquesta meravella és el Caño Cristales, un paratge natural situat a Colòmbia que ofereix una combinació de colors que sembla irreal. Aquest espectacle visual es dona gràcies a algunes espècies vegetals que viuen a l’aigua i que adopten diferents colors quan floreixen.

Dinner in the Sky. Aquest és el nom que rep una famosa franquícia belga que es dedica a oferir experiències úniques: sopars a més de 45 metres d’alçada. En concret, s’eleven 22 persones amb una grua perquè puguin gaudir del panorama de la ciutat, alhora que se’ls serveix un menú variat creat per diferents xefs.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: