Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 2 de maig de 2022 a les 14:13
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Tu vivies en un pis davant de la casa de la meva àvia, al poble on jo sempre estiuejo. Un dia (quan érem més petits) vas venir, ens vam presentar, i vam fer polseretes i jugar futbol. No he tornat a saber res més de tu des que vas marxar no sé on, però em faria gràcia que ens retrobéssim! El teu nom comença per F, si llegeixes això (que ho dubto), i encara et recordes de mi, posa't en contacte :)

Noia, 15 anys
Ja fa un temps jo estava pillada de tu, però no t'ho vaig fer saber. Em vas demanar ser la teva nòvia per una carteta (molt monuu :)), però mai te la vaig tornar. Després d'un temps et vaig dir que m'agradaves al que tu em vas respondre que jo a tu també, la cosa va continuar, encara que només va ser tonteig. Ara ja no parlem, però crec que encara sento alguna cosa per tu. Anem a la mateixa escola tot i que anem nois i noies separats. Dubto que ho llegeixis, però si saps qui sóc, obra'm.

Noi, 20 anys
Ets molt guapa, rossa, d'Andorra i la 4a del món de taekwondo. Per mi ets una persona molt especial, però tinc por de dir el que sento per ser rebutjat i que perdem l'amistat que tenim. Suposo que no veuràs això..., però el meu nom és el mateix que el del teu pare.

Noi, 16 anys
No sé si ho veuràs, però per intentar-ho no perdo res. Som de l'Alt Empordà, ets un any més petita que jo i a l'insti ens veiem només pels passadissos. Has vingut a la classe de dibuix amb un company a explicar una cosa i també hem coincidit a repàs un dia que estudiava matemàtiques. Em sembles molt bona persona i crec que m'agrades. El teu nom comença amb C i el meu per L.

Noia, 16 anys
No sé si veuràs això, però ho intento. Ens vam conèixer a unes colònies d’estiu a Solsona. Allà no va passar res però aquest any, i més concretament des de fa poc que ens hem parlat del que sentim i tal. Ens hem vist, però com que estaves amb més gent, gairebé no hem parlat i m’he quedat amb les ganes. Estic un 95% segura de que sabràs qui sóc, obra’m.

Noia, 16 anys
Divendres 8 d’abril vaig sortir a Legend i quan vaig entrar i et vaig veure, un raig de llum només t’il·luminava a tu. Vam estar tota la nit fent-nos miradetes, però no vam parlar. Ets guapíssima i tens els cabells mig rossos i arrissats. Hem començat a parlar per Instagram gràcies a una amiga i noto que tens interès quan ningú més me n’ha mostrat. M’agradaria quedar amb tu, però em fa vergonya així que si llegeixes això demana’m-ho tu si us plau.

Noi, 18 anys
Et conec perquè fem la mateixa carrera d'uni a la UAB, a la facultat d'economia i empresa. Hem parlat molt poc (només una nit de festa) però a l'uni no hem parat de llançar-nos miradetes i també algun cop als ferros quan pillaves el meu. No sé si has deixat la carrera o que però fa temps que no et veig per classe, així que si llegeixes això i saps qui sóc vine un dia i em fas un senyal jajaja.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: