Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 7 i 8 de maig

per Redacció, el 7 de maig de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
Àries: És el moment d’assumir les teves responsabilitats i d’admetre els teus errors, això et deixarà més tranquil aquests dies. Ets únic per a superar qualsevol contratemps, i aquest cap de setmana la teva força interior serà més intensa que mai. No podran amb tu. Moment de sort: dissabte al matí.  

Taure: La Lluna t'omple de felicitat i afavoreix la teva vida sentimental. Et porta amor, fortuna i fins i tot feina, si l'estàs buscant. Els Taure estareu més atractius que mai i això us apujarà l’autoestima, aprofita-ho a favor teu. No tinguis por de ser tu mateix. Moment de sort: diumenge al matí.

Bessons: Aquest cap de setmana el teu optimisme serà el teu millor aliat per atraure a la teva vida bones oportunitats que faran que et sentis molt més feliç. Deixa de preocupar-te tant per coses que ara mateix no pots solucionar. Intenta ser una mica més positiu, la sort està de part teva. Bones energies amb Cranc i Escorpí. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

Cranc: Estaràs alegre i divertit, això farà que siguis el centre d'atenció allà on siguis. Aquest cap de setmana la sort et somriurà i res podrà amb tu. No t'aturis i persegueix els teus somnis... estaràs també molt intuïtiu i sabràs detectar al moment una persona que no et mereix, ja és hora de posar-hi punt final. Moment de sort: diumenge al vespre.

Lleó: Aquest cap de setmana la teva sensualitat i el teu atractiu estaran pels núvols. Entra en acció, no ho deixis passar, perquè arrasaràs. La Lluna et pot portar trobades inesperades. Et toca afrontar nous reptes que suposaran un canvi important en la teva vida. Moment de sort: diumenge a la tarda.

Verge: Necessites més que mai, que respectin el teu espai i els teus moments de soledat... però si no perds el teu optimisme, molt aviat estaràs molt millor. Al mateix temps, aquests dies els Lleó sou molt importants pels amics, teniu la clau per resoldre molts problemes. Moment de sort: dissabte a la nit.

Balança: Aquest cap de setmana et pots sentir fràgil, però també sabràs viure intensament el que de forma inesperada pot arribar a la teva vida. No tinguis por de fer les coses que vols, és el teu moment i no has de deixar que els altres decideixin per tu. Tens sort amb l’amor durant tot el cap de setmana.

Escorpí: És el moment d'aconseguir els teus objectius. Amb aquesta ment tan brillant que tens, si et proposes alguna cosa de veritat, ho aconseguiràs! Es veuen trobades molt favorables per aquest cap de setmana. La Lluna intensifica la vida amorosa. Moment de sort: dissabte a la tarda.

Sagitari: Aprèn a deixar-te portar fugint de què diran, gaudeix molt i serà la clau perquè es materialitzin els teus somnis. Aquest cap de setmana t'esperen merescuts triomfs! No t’enfadis amb persones que t’importen de veritat, no cometis l’error de deixar-los enrere. Et toca donar consells. Moment de sort: diumenge al matí.

Capricorn: Aquest cap de setmana seràs feliç. La Lluna atrau la sort a la teva vida  i moltes coses que fa temps que vols començaran a fer-se realitat. No t'obsessionis amb l'amor romàntic! No és imprescindible i tot arribarà... gaudeix de la sort d'aquest dissabte.

Aquari: Aquests dos dies viuràs experiències noves, plenes de màgia. Si alguna cosa t'interessa, no la deixaràs escapar fàcilment... també continues pensant que ningú t’entén i aquesta sensació fa dies que t’envaeix... Però sembla que trobaràs el suport que necessites en algú que fins ara no estava a la teva vida. Moment de sort: diumenge a la tarda. 

Peixos: Si els plans que tenies per aquest cap de setmana canvien, adapta't a ells i pren-t'ho amb filosofia per no amargar-te. Deixa que el destí flueixi... tindràs la sensació que per fi tot va sobre rodes, i és que la teva força i energia són una garantia d'èxit. Bones energies amb Lleó i Verge. Moment de sort: dissabte al vespre.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: