Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 29 d'abril

per Adolescents.cat, el 29 d'abril de 2022 a les 10:04
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Ets sents engabiat i impotent perquè estàs bloquejat per culpa d’un problema que no et deixa concentrar en res. Sempre vols anar més de pressa del que les circumstàncies et permeten i el problema que has de solucionar requereix temps. Recorda-ho.

TAURE
Procura vigilar amb les teves reaccions perquè podries esclatar davant de qualsevol contratemps. Estàs especialment nerviós i molt sensible per culpa d’una conversa pendent que segueixes posposant. Et convé expressar el que sents com més aviat millor. 

BESSONS 
Avui t’espera un dia molt actiu i en el fons això et beneficiarà. Mantenir-te ocupat farà que deixis el passat de banda i no et refugiïs en la melancolia. Avui algú del teu entorn intentarà fer-te una confessió. Posa-li fàcil i no et posis a la defensiva. 

CRANC 
Avui sentiràs que el destí o la casualitat no t’està posant les coses fàcils i t’allunya dels teus objectius. El cert, però, és que el camí incòmode que estàs fent, t’acabarà portant a assolir reptes que ni t’havies imaginat. Un signe d’Aire t’ajudarà a no desanimar-te.

LLEÓ
Has de relaxar-te i descansar més, l'excés de responsabilitats i sobretot les preocupacions d'aquests dies podrien fer que tinguessis una baixada física o emocional. Algú que no t’esperaves, t’ajudarà de manera incondicional. 

VERGE 
Últimament, notes molt el suport d’una persona amb qui abans no et relacionaves tant. Ell/a acabarà sent molt important per a tu en els pròxims mesos. No tinguis por de mostrar-te tal com ets. No l’allunyaràs. En l’amor, s’obren noves oportunitats.

BALANÇA
Avui començaràs a veure una possible solució a un problema que fins ara no sabies com resoldre. Potser és un senyal que has de donar per tancat definitivament un tema? Avui i durant el cap de setmana tindràs molta connexió amb els signes de Terra. 

ESCORPÍ 
Avui t'espera un dia més relaxat, sobretot en l'àmbit sentimental. Per fi podràs deixar enrere tensions que t'atabalaven i et feien estar a la defensiva constantment. Dedica temps als teus i desconnecta de tot. Et convé. 

SAGITARI
Estàs en un moment de somiar despert i vols abastar moltes coses alhora, però això mateix et portarà a donar-te un calbot amb la realitat, i això et succeirà avui. La sort està del teu costat i tot el que desitges el pots arribar a aconseguir, això no obstant has de prendre't tot amb més calma.

CAPRICORN
Avui t'espera un dia de desacords amb alguns companyes/es en el qual hauràs d'enfrontar-te a imprevistos que no tothom gestionarà com tu. Intenta dialogar abans d’actuar o podries acabar barallat.

AQUARI
Sents que per fi la sort el somriu i les coses et comencen a sortir bé. Una mala experiència que vas tenir en el passat, però, et frena i fa que no siguis tu al 100%. Dona’t temps i a poc a poc aniràs traient-te l’escut amb el qual et protegeixes. 

PEIXOS 
La gent confia en tu perquè t’ho mereixes. Així que no dubtis més de tu mateix i gaudeix de les teves amistats sense pensar, constantment, en què les decebràs. Tindràs especialment sort en l’amor en els pròxims dies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: