Logotip de Adolescents.cat

Senyals que indiquen que la teva relació potser no et permet evolucionar

per Redacció, el 27 d'agost de 2022 a les 06:00
Quan comences una relació, tot és perfecte i busques qualsevol excusa per passar moments al costat de la persona de qui estàs enamorat/da. Renunciaries a qualsevol pla només per passar uns segons més al seu costat. Però, a mesura que la relació avança, aquesta etapa acaba i tot s'estabilitza.

És possible que passat un temps comencis a sentir que vols invertir més temps en tu mateix/a i evolucionar com a ésser individual. Però, si prèviament no has establert uns límits amb la teva parella i heu parlat sobre com voleu gestionar el vostre temps i energia, això podria suposar un problema en la vostra relació.

D'aquesta manera, si no ets capaç de prestar atenció a les teves necessitats per estar en una relació, notaràs que et passa el següent:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: