Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 524]

per Redacció, el 7 de maig de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.


 




Versió sense playbuzz

Noia 16 anys
Una nit vam sortir a un pub del nostre poble amb uns amics, entre els quals hi ha un noi amb qui estava mig de lio. Sempre que sortim de festa acabem liant-nos, però aquesta vegada va ser més intens, tant que vam acabar colant-nos als vestuaris d’un pavelló i fent de tot. Quines ganes de repetir!

Noia, 16 anys
Farà 1 mes aproximadament vaig quedar amb el meu millor amic que és l'ex de la meva millor amiga i els dos ja sabíem a què anàvem...total que estàvem a la porta d'un pàrquing, jo asseguda a sobre seu, i em va començar a tocar el cul. Quan va veure que no li deia res va seguir pel cony i aleshores vam entrar en uns lavabos que hi havia en el pàrquing. Em vaig posar tan calenta que ho vam fer en un lavabo de 2 metres quadrats.

Noia, 17 anys
Un dia vaig quedar amb uns amics a casa de la meva millor amiga. Érem 2 nois i 2 noies, un dels nois va proposar jugar a reto i verdad. Mitja hora després vam començar a jugar a la botella i quan un noi i la meva millor amiga s'estaven liant, l'altre noi i jo ens vam començar a liar també. Al final, vam acabar-ho fent tots quatre junts. Però abans d'acabar, va venir la mare de la meva millor amiga i ens va pillar, ens va fer fora a tots.

Noi, 19 anys
Un dia estava a la banyera i em va trucar la meva nòvia. Li vaig dir que m’agradaria que també fos amb mi, dins l’aigua i la conversa va començar a pujar de to…em va començar a dir el que em faria si em tingués davant mentre jo em feia una palla. Em vaig córrer superràpid.

Noi, 18 anys
Estic vivint a Londres per aprendre anglès i l'altre dia em vaig instal·lar el tinder perquè des que vaig marxar de Catalunya no havia follat. Vaig fer match amb un noi més gran i vam acabar quedant. Ens vam posar a parlar d’experiències sexuals i vaig acabar a la seva habitació fent de tot.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: