Logotip de Adolescents.cat

El pretzel, la postura per arribar a l'orgasme a la vegada

per Redacció, el 28 d'abril de 2022 a les 13:02
El pretzel, com segurament sabreu, és un tipus de pa originari d’Alemanya amb una forma molt peculiar que ens pot recordar a dos braços o dues cames, entrelligant-se. De fet, és precisament per això que hi ha una postura sexual que rep el seu nom: la pretzel.

Es tracta d’una posició que, en un principi, pot semblar complicada, però que és molt fàcil i plaent. Hi ha diverses versions per a practicar-la, però la clàssica és la més senzilla.

En què consisteix?


La persona que serà penetrada –es pot fer servir una joguina sexual també- es tomba sobre el llit o una superfície plana i es col·loca una mica de costat. Un cop fet, ha de passar una cama per sobre de la seva parella, que estarà de genolls davant d'ell/a. Així doncs, una cama queda estirada i l’altre envoltant la cintura de la persona amb qui es practiqui sexe.

Els i les sexòlogues assenyalen 4 beneficis principals d’aquesta postura:
 S'aconsegueix una penetració profunda i una major intensitat.
 Les cames, en quedar “encaixades”, augmenten el frec amb zones erògenes com el clítoris.
 És còmode per als dos membres de la parella, ja que si la persona que està amb la cama alçada es cansa, la parella pot sostenir les seves cames sense cap problema per a allargar el plaer.
 Facilita que els moviments de la parella es compenetrin i que arribin a l'orgasme a la vegada

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: