Logotip de Adolescents.cat

6 sèries que s'estrenen aquest maig i que no et pots perdre

per Redacció, el 2 de maig de 2022 a les 06:00
Aquest mes de maig ve amb moltes novetats i, a continuació, et mostrem 6 sèries que no et pots perdre:

 


Versió sense playbuzz

Tres metros sobre el cielo (3ª temporada)

Es tracta de l'última temporada de l'adaptació de les novel·les romàntiques de Federico Moccia. La història té lloc durant l'estiu a la costa Adriàtica i els protagonistes són Ale i Summer, dos joves de mons molt diferents que senten una gran connexió entre ells. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 4 de maig.

Bienvenidos a Edén
Aquesta sèrie narra la història de 4 joves influencers que són convidats a una illa secreta per participar en una festa exclusiva organitzada per una nova marca de begudes. El que comença sent un viatge emocionant, aviat es transformarà en el viatge de les seves vides. Però el paradís no sempre és el que sembla... On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 6 de maig.

The Wilds (2ª temporada)
La sèrie està protagonitzada per un grup de joves que han de lluitar per la seva supervivència després que un accident d’avió els hagi deixat en una illa deserta. A mesura que avancen els dies, els protagonistes acaben descobrint molts secrets els uns dels altres, però encara queden molts misteris per descobrir. On es pot veure? Prime Video. Quan? A partir del 6 de maig.

Cómo conocí a vuestro padre
Aquesta comèdia està protagonitzada per Sophie i el seu grup d'amics, els quals tracten de donar sentit a les seves vides en era una marcada per les aplicacions de cites, mentre busquen l'amor i la realització personal. On es pot veure? Disney+. Quan? A partir de l'11 de maig.

Obi-Wan Kenobi
Si t’agrada Star Wars, segur que t’agradarà aquesta sèrie. La història comença 10 anys després dels esdeveniments de “Star Wars: La venjança dels Sith”. En els seus sis episodis, seguiràs les aventures físiques, psicològiques i emocionals del famós Obi-Wan Kenobi després de la transformació d'Anakin Skywalker a Lord Sith Darth Vader. On es pot veure? Disney+. Quan? A partir del 25 de maig.

Stranger things (4ª temporada)
La quarta i penúltima temporada de Stranger Things estarà dividida en dues parts: la primera veurà la llum el 27 de maig, mentre que la segona ho farà l'1 de juliol. La història es remuntarà sis mesos després de la batalla en el centre comercial Starcout, que va portar el terror i la destrucció a Hawkins. Lluitant contra les seqüeles, els protagonistes estan separats per primera vegada i hauran d'afrontar les complexitats de l'institut, que no els hi posarà les coses fàcils. Es tracta d'un moment vulnerable on una nova amenaça sobrenatural i terrorífica presentarà un nou misteri que, si aconsegueixen resoldre, posarà fi als horrors del Upside Down. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 27 de maig.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: