Logotip de Adolescents.cat

Olivia Rodrigo està sortint amb aquest influencer?

per Redacció, el 28 d'abril de 2022 a les 08:26
Els rumors d’una possible relació entre la cantant Olivia Rodrigo i l’influencer i DJ Zack Bia no paren de créixer després que aquesta setmana hagin estat vistos junts en un restaurant de Nova York.

Unes fotos publicades per E! News mostren l’artista sortint juntament amb Zack Bia d’un local i després passejant pels carrers de la ciutat nord-americana.A més a més, una persona propera a tots dos ha assegurat a E! News que la relació va començar fa mesos i que la “parella s’esforça molt per veure’s malgrat la seva atapeïda agenda".


Actualment Olivia Rodrigo està en gira amb el seu disc debut "Sour", que ha triomfat a les llistes musicals d’arreu del món. L'ascens de la cantant ha seguit un ritme vertiginós que l'ha posat al nivell de fenòmens com Billie Eilish des que va publicar la seva primera cançó a principis de 2021, "Drivers License".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: