Logotip de Adolescents.cat

El bonic gest d'aquest músic a una noia a qui havien robat el seu violí

per Redacció, el 27 d'abril de 2022 a les 13:20
En un món on la majoria de notícies que veiem són negatives, llegir històries boniques com les que us explicarem a continuació, acostuma a sorprendre. 

Tot va començar fa uns dies quan Rocío Medina, una jove música de Huelva, va publicar un vídeo on denunciava que li havien robat el violí del cotxe. A la gravació explicava que més enllà del valor econòmic, l’instrument tenia un “gran valor sentimental” perquè l’havia acompanyat al llarg de moltes actuacions.

 

El vídeo es va viralitzar i en pocs dies el van veure milers de persones, entre elles el famós pianista James Rhodes, que decidir a comprar-li un violí. “Sóc feliç de poder ajudar quan m’és possible”, assegurava el músic a través de Twitter.
 
La Rocío s’ha mostrat molt agraïda amb el pianista i també amb tothom qui li ha mostrat el seu suport. De totes maneres ha insistit en què si algú té alguna pista sobre l’instrument que li van robar, es posi en contacte amb ella.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: