Logotip de Adolescents.cat

La peculiar tendència de roba que s'ha posat de moda entre les famoses

per Redacció, el 27 d'abril de 2022 a les 11:45
Pantabotes. Així és com s’anomena el nou disseny tendència entre les famoses, un híbrid que, com ja ha passat altres vegades, neix de fusionar dues peces en una de sola. Per exemple, ja fa temps que està de moda l’skort, una barreja entre la faldilla i el pantaló.

Les pantabotes, com el seu nom indica, fusionen les botes altes amb els pantalons ajustats i, majoritàriament, estan fabricades amb teles com ara el cuir o el texà elàstic.


La model Julia Fox ha estat una de les últimes en optar per aquest estilisme en un look denim que ella mateixa a descrit com a look “Moto Mommy”, en una clara referència al nou disc de Rosalía, la qual també ha portat dissenys similars. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de 𝐉𝐔𝐋𝐈𝐀 𝐅𝐎𝐗 (@juliafox)




Com apunta Vogue, però, ja fa mesos que les pantabotes estan de moda entre les famoses. Marques de luxe com Balenciaga o Gucci fabriquen aquests tipus de peces des de 2021. Aquests són alguns dels estilismes que hem pogut veure des de llavors:

 





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: