Logotip de Adolescents.cat

Aquesta parella de famosos confessa que beuen sang l'un de l'altre

per Redacció, el 27 d'abril de 2022 a les 10:54
Megan Fox i Machine Gun Kelly són una de les parelles que més polèmiques genera a Hollywood. L’última? El curiós ritual amb el qual van celebrar el seu recent compromís de casament. L'actriu va beure sang del raper i el raper d’ella. 

"Un any i mig després d'haver caminat junts per l'infern i d'haver rigut més del que mai havia pensat que riuria, em va demanar que em casés amb ell", explicava l’actriu. “Li vaig dir que sí i després vam acabar bevent sang l’un de l’altre”, assegurava.

 

Per estrany que pugui semblar, el cert és que no és la primera vegada que Megan Fox tasta la sang. En una entrevista amb Glamour va comentar que es tracta d’un ritual que practiquen ella i Machine Gun Kelly de tant en tant. “Són només unes gotes, però sí, bevem la sang de l'altre amb finalitats rituals”, va afirmar l'actriu, la qual no va aclarir l'origen o l'objectiu d'aquest costum. 

De fet, en un article publicat a la BBC temps enrere asseguren que hi ha un moviment als Estats Units anomenat vampirisme, en què, sobretot membres de la parella, consumeixen la seva pròpia sang. Si bé se’n sap poc, el que sí que es desaconsella és beure sang, sobretot de persones alienes, ja que hi pot haver riscos per a la salut.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: