Logotip de Adolescents.cat

Així és el nou tatuatge de Rauw Alejandro dedicat a Rosalía

per Redacció, el 27 d'abril de 2022 a les 10:19
Des que Rosalía i Rauw Alejandro van fer oficial la seva relació a finals del 2021, que les mostres d’amor i afecte mútues han estat constants.

A les catifes vermelles, als programes de televisió, a les xarxes socials…ensenyen amb gests i paraules l’estima que es tenen. De fet, ara s’ha sabut que tots dos tenen un tatuatge dels seus noms en diferents parts del cos. 

Rosalía ja va mostrar el seu fa unes setmanes, quan va anar a El Hormiguero: una doble R a la planta del peu –les dues inicials dels artistes-. Doncs bé, ara ha estat Rauw Alejandro qui ha mostrat el disseny dedicat a la seva parella: el cantant s’ha tatuat Rosalía a l’abdomen. 

A més a més, ho ha fet amb la tipografia que Rosalía està utilitzant en la seva campanya de Motomami. Un clar gest per reivindicar que l’admira com artista i li dona tot el seu suport en l'àmbit professional. Vosaltres us faríeu un tatuatge amb el nom de la vostra parella?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: