Logotip de Adolescents.cat

Aquest és el millor exercici per enfortir i definir el gluti, segons els experts

per Redacció, el 22 de maig de 2022 a les 06:00
Els experts asseguren que l'esquat profund és el millor exercici per aconseguir tenir un gluti fort i definit. Es tracta d'una variant molt més completa de l'esquat normal i consisteix a baixar el màxim possible el gluti mantenint la posició i la tècnica correcta.

Això sí, és possible que aquest exercici no sigui convenient per persones amb problemes de mobilitat dels malucs i genolls, ja que podria danyar les articulacions. En aquests casos, s'hauria de valorar quin és el millor exercici per treballar el gluti.

Els passos a seguir per realitzar aquest esquat són els següents:

 


Aquest esquat es recomana per treballar el gluti i els quàdriceps, tot i que també hi intervenen l'isqui, els adductors i els bessons. Si disposes de material i d'una bona forma física, pots agafar pes per fer l'exercici més intens.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: