Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 27 d'abril al 3 de maig

per Redacció, el 27 d'abril de 2022 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 

Versió sense playbuzz:
ÀRIES (2/5)
Tu vols més. Tens dubtes, i a vegades això fa que et confonguis, però tens clar que per tu no és suficient i necessites un pas més perquè sigui com vols. Vigila, no busquis la perfecció en una relació. Consell: Si obres els ulls, t’adonaràs que hi ha algú que intenta cridar-te l’atenció.  

TAURE (3/5)
Portes un ritme frenètic i això et desestabilitza. Centra’t i pensa en el que realment vols. Parla-ho i digues-li tot allò que sents sense pors ni inseguretats. És hora de deixar-se portar! Consell: allibera’t i trenca amb el passat. Aprofita també i desfés-te de relacions que no porten enlloc.

BESSONS (4/5)
Ets una persona molt intensa i sovint les coses t’afecten més del que voldries. Analitza els pensaments i sentiments contradictoris que t’envaeixen. Vigila perquè algú del passat vol tornar com si res. Consell: és el moment de tancar capítols per començar noves històries. 
 
CRANC (3/5)
El fet que no avanci et posa molt nerviós/a. Aquesta setmana, tot i que la rutina et pesa, serà tranquil·la i això et portarà pau. Aquesta sensació i la confiança que recuperaràs en tu mateix/a, farà que et sentis molt estimat/da i irresistible. Consell: segueix la teva intuïció.  

LLEÓ (3/5)
Estàs gaudint dels teus i aquesta setmana, hi haurà algú que intentarà separar-te d’una de les persones que més t’agraden. Tens clar en qui pots confiar i en qui no, així que no deixis que ningú et manipuli o faci minvar el que tant us ha costat aconseguir. Dia de la sort: Divendres.  

VERGE (3/5)
Aquesta setmana sentiràs molta energia i això farà que tinguis ganes de menjar-te el món. És hora de viure, d’estar més pels teus amics però també de retrobar-te amb aquella persona especial a qui fa dies no li dediques temps de qualitat. Consell: res d’excuses, és hora d’actuar!

BALANÇA (2/5)
No ets una persona dependent però sí que tens el costum de demanar-ho gairebé tot als altres. Recordes allò que diuen que val més sol que mal acompanyat? Un retrobament et confondrà i per això, més que mai, necessites dedicar-te temps a tu. Consell: Dedica estona a alguna cosa que t’agradi.

ESCORPÍ (3/5)
S’acosten canvis importants així que no és el moment de tenir coses a mitges. Tanca capítols. Avança si és el que vols, però no deixis les coses a mitges. Tindràs converses molt interessants i importants que faran que aquest canvi positiu, estigui més a prop. Dia de la sort: Divendres. 

SAGITARI (2/5)
Tornaràs a agafar una rutina i de fet, et fa falta perquè fa una temporada que estaves bastant perdut/da. Aprofita aquest temps per pensar en tu i sobretot, en els teus sentiments. Vés amb compte: hi ha fronts oberts amb certes persones, que no et fan cap bé. Dia de la sort: Dijous.

CAPRICORN (3/5)
Tens un tema pendent amb algú que no et deixa dormir. Aquests dubtes desapareixeran aquesta setmana perquè hi haurà un gest que ho canviarà tot. Irradiaràs una llum especial que farà que caiguin rendits/es. Consell: Necessites fer un pas per tenir una dosi extra d’energia. 

AQUARI (3/5)
Pensa més en tu i no tant en la resta. Val més que facis neteja de la teva llista de contactes perquè comences a estar saturat/da de tantes mogudes. Pensa, que si no ho fas, no estaràs preparat/da perquè algú nou que t’agradi entri a la teva vida. Dia de la sort: Diumenge. 

PEIXOS (2/5)
La gent del teu entorn ja t’ho havia dit però ara ets tu que t’adones que a vegades, quan estàs amb aquesta persona, actues diferent i deixes de ser tu mateix/a. Sents que no tens la llibertat que voldries o necessites, així que parla-ho i recupera la teva energia. Dia de la sort: dimecres.   




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: