Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 27 d'abril de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
A l'estiu, quan estic a la platja, vaig amb el banyador, però quan veig algun noi guapo que neda pel meu voltant, em baixo el banyador a dins de l'aigua i em quedo despullada. Un dia ho vaig fer i estic segura que el noi que anava amb ulleres de piscina em va mirar. Em posa molt saber que m'està mirant despullada.

Noia, 14 anys
Moltes vegades abans d'anar-me a dutxar em poso davant del mirall d'esquenes i em miro el cul. Intento posar-lo d'alguna manera perquè sembli que en tinc més i quan vaig a educació física o a fer esport intento posar-lo com ho havia practicat. 

Noi, 14 anys
M'agrada molt vestir-me amb roba de noia, en especial mitges i sabates de dona, i quan estic sol a casa em fico les mitges de la meva mare.

Noia, 16 anys
M'encanta posar-me tangues, però em fa vergonya demanar-li a ma mare que me'n compri. Sempre li agafo dels seus, els rento d'amagat i els hi torno al calaix. Crec que no s'ha adonat encara.

Noi, 14 anys
Crec que tinc un problema, i és bastant greu. Les meves orelles són molt sensibles i em posa moltíssim ficar-me la "patilla" de les meves ulleres per les orelles. És molt estrany, però m'encanta. A algú més li passa?

Noi, 15 anys
Jo sempre l'he tingut molt gran, tant que quan els calçotets em van petits em surt pel costat, però el pitjor és quan és estiu. Una vegada a un campus se'm va veure durant un partit de futbol i des de llavors no he tornat a jugar.

Noia, 17 anys
M'agrada olorar la roba interior de la gent, és una mania que tinc. Normalment, ho faig quan tenim piscina i tothom va a l'aigua i jo em quedo una estona i busco roba interior de les meves companyes de classe i les començo a olorar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: