Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 26 d'abril

per Adolescents.cat, el 26 d'abril de 2022 a les 10:06
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Hauràs de triar entre dues opcions i tindràs molts dubtes. Tingues confiança en tu mateix i encara que soni a tòpic, escolta el teu cor. La por que et facin mal, no et pot portar a fugir sempre. Estàs en un bon moment, no el desaprofitis. 

TAURE 
Tindràs un matí complicat marcat per les preocupacions. Per sort a la tarda, gràcies a un amic, viuràs un moment molt feliç que t’acabarà alegrant el dia. En l’amor, avui arribaràs a un acord comú que estaves esperant.

BESSONS 
Últimament, estàs molt melancòlic i això fa que no valoris totes les coses bones que estàs aconseguint. Avui, però, algú et farà canviar d’actitud i oblidar el passat per uns moments. Escolta les seves paraules i no t’estanquis. 

CRANC
Tindràs una sorpresa molt agradable per part d’una persona estimada. Després d'uns dies d'una certa tristesa, per fi tornaràs a recuperar els ànims i l’energia. Aprofita-ho per fer certs canvis, encara que siguin petits, perquè et convé un canvi d’aires.

LLEÓ 
Avui sentiràs la necessitat de parlar sobre un tema que et preocupa i alhora et fa vergonya expressar. Després de desfogar-te, t’adonaràs que no n’hi havia per a tant i relativitzaràs els problemes. És important, però, que no et quedis quiet i actuïs com més aviat millor. 

VERGE 
Moltes vegades tens la sensació que per aconseguir els teus objectius t’has d’esforçar més que els altres. No perdis els ànims comparant-te: tens metes a llarg termini i per això el camí se’t fa més pesat. Avui, però, t’arribarà una recompensa que et donarà energies.

BALANÇA
T'espera certa inestabilitat emocional. Començaràs el dia com sempre, però a la tarda, el comentari d’una persona, pot afectar negativament els teus ànims. Abans de donar-hi mil voltes, pregunta’t si qui ho ha dit et coneix bé, perquè probablement sigui només un judici sense massa sentit.

ESCORPÍ
Avui t’espera un dia intens ple d’activitats i en moltes d’elles, encara que no te n’adonis, seràs el líder. Vigila, però, a l’hora de dir i fer les coses, perquè sovint tendeixes a ser poc flexible. Hauràs de treballar la teva capacitat d’adaptació si no vols acabar barallat.

SAGITARI
Les coses sortiran com volies i ara et toca recollir els fruits del teu esforç. A poc a poc, veus com els teus desitjos es van complint i això és gràcies a la teva actitud i perseverança. Els teus mèrits poden despertar certes enveges. No deixis que els comentaris negatius t’afectin.

CAPRICORN
Algú s’està passant amb tu i saps que li has de dir. Et costa afrontar la situació, però si no ho fas serà pitjor. Hi ha coses que no hauries d’acceptar i que cal que li deixis clar a l’altra persona. Busca el consell d’algú de confiança.

AQUARI
La influència dels astres comença a girar a favor teu i t’espera un canvi positiu aquesta setmana. Avui tindràs una mostra d'això. En l’amor, hi ha una tercera persona que està posant obstacles a la teva situació sentimental. No miris cap a un altre cantó i parla-ho.

PEIXOS
Avui és un bon dia per enfortir certs vincles i expressar el que sents. No deixis de mostrar els teus sentiments per por que s’allunyin de tu. En el terreny amorós, t’estàs sentint pressionat per prendre una decisió i això t’està bloquejant. Pren-te temps per reflexionar-ho bé.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: