Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 523]

per Redacció, el 30 d'abril de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 





Versió sense playbuzz


Noia, 17 anys 
Va ser ara fa un mes. Feia molt que m’agradava el meu crush i després de moltes indirectes directes vaig acabar anant a casa seva a les tres del matí d’amagades. Ho vam acabar fent en una hamaca al seu jardí i a la piscina. Quin putu morbo. Els millors dits de ma vida. 

Noia, 17 anys 
L'altre dia vaig tornar amb el meu ex per donar-nos una última oportunitat. Vam estar supercòmodes i de sobte ens vam començar a liar a saco, ens dèiem coses a l'oïda i posar massa calents. No teníem claus per anar a cap casa, però ell sí que tenia les de la seva àvia. Quan vam arribar allà, no podíem obrir, però ens va ser igual i vam començar a tocar-nos al replà de l'escala, quin morbo...

Noi, 19 anys 
Fa uns anys estava a la biblio del poble fent feina amb el portàtil i va venir un noi del poble i vam estar parlant. Entre una cosa i l'altra l'hi vaig dir en plan broma: "Si home i me la xupes" i ell va contestar "vale". I al final no sé com vam acabar fent-nos palles i sexe oral i liant-nos. Suposo que ho vam fer per experimentar (som bi). 

Noi, 18 anys 
L’estiu passat la meva nòvia, el seu millor amic i jo tornàvem de la platja. Ella ens va deixar a la porta de casa i va anar a buscar aparcament. Vaig aprofitar per dutxar-me i al sortir de la dutxa li vaig demanar al seu amic si em podia posar after-sun a l’esquena. La cosa es que m’ho estava posant tan sexy que em vaig empalmar i ell ho va notar. Ens vam mig liar i vaig acabar molt calent. Al cap de poc ho vaig deixar amb la meva nòvia. 

Noia, 15 anys 
Un dia estàvem a la festa major del nostre poble amb unes amigues i vam acabar anant amb gent de 4rt. Total que vaig acabar liant-me amb una tia que és com la que tots els tios volen i ella masturbant-me i tocant-me els pits just al cantó on hi havia tota la penya. Uff…





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: