Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 30 d'abril i 1 de maig

per Redacció, el 30 d'abril de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Pels Àries comencen uns dies molt intensos de pressions, això pot alterar el teu estat d'ànim i posar-te de mal humor. Intenta no perdre els nervis, la paciència serà per tu la clau de la transformació! Tot apunta a que d’aquí a poc coneixeràs una persona molt especial. Moment de la sort: dissabte al matí.

TAURE
Et comences a angoixar una mica per totes les coses que has de fer, intenta calmar-te i fes-te un pla que t’ajudi a organitzar-te. Una persona està intentant cridar la teva atenció, però estàs tan dispers que ni t’adones. Bons dies per potenciar l’amistat amb els amics. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

BESSONS
Ets una persona somiadora i aquesta faceta teva estarà molt activa durant aquest cap de setmana, és un bon moment per trobar noves idees pel futur i començar a investigar. L’amor està de part teva però no et mostris desesperat, troba formes de seducció subtils que et resultaran més eficaces. Moment de la sort: diumenge al matí.

CRANC
Abans de reaccionar sense pensar davant les circumstàncies, pensa que tens temps per reflexionar cap on vols anar. Segueix el teu cor. Et sentiràs una mica aïllat d'alguns amics, però això t'anirà bé per descobrir coses que no sabies d'ells. Moment de la sort: diumenge al matí.

LLEÓ
Aquest cap de setmana destacaràs més davant dels altres gràcies als teus dots comunicatius, això farà que algú es fixi especialment en tu... tot apunta a que els Lleó estan a les portes de noves històries d’amor. Moment de la sort: dissabte al matí.

VERGE
Dies complicats. Tindràs la sensació que tens menys poder del que t'agradaria tenir. Però si tinguessis l'autoritat suficient, actuaries en el moment menys oportú... Controla els teus impulsos. Agafa un mirall i mira't cada cop que t'alteris. A mida que avanci el cap de setmana, el teu costat més sensual i carismàtic s'imposarà i eclipsarà a més d'una persona. Moment de la sort: diumenge a la nit.

BALANÇA
Vigila amb els envejosos perquè aquest cap de setmana et passaran coses bones que els altres desitgen. L'amor està de part teva però potser ara no és el moment de començar una relació seriosa. Aquests dies t'anirà bé allunyar-te de les preocupacions, dedicant més temps a l’esport. Moment de la sort: dissabte al matí.

ESCORPÍ
No tinguis por d'acceptar els teus defectes, això t’ajudarà a valorar més també les teves virtuts. Una persona t’ajudarà en aquest sentit i et despertarà sentiments nous que t'aportaran una dosi extra de felicitat. Esforça’t més en els estudis, això tindrà la seva recompensa la setmana que ve i t'omplirà d'energia positiva. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

SAGITARI
No podràs evitar tenir la sensació que alguna cosa meravellosa t'espera, i amb aquesta intuïció que posseeixes segur que no t'equivoques. Si alguna cosa t'interessa, no esperis i pren tu la iniciativa perquè ara és el teu moment. Ves molt amb compte però perquè pots despertar enveges. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CAPRICORN
Estaràs una mica trist perquè hi ha una cosa que et falta, has tirat ja la tovallola en aquest sentit i això no et beneficia. Accepta el suport del teu entorn familiar, els necessites! Els Capricorn atrauran molt als Cranc i als Taure. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

AQUARI
Si estaves esperant el moment oportú per fer una cosa, ara tens els astres al teu favor. La sort està de part teva i ja no té sentit allargar-ho més, recorda que qui no arrisca, no guanya. Un amic de confiança t’ajudarà a prendre la decisió més encertada. Moment de la sort: diumenge al matí.

PEIXOS
Ignorar els problemes no farà que es solucionin. Aquest cap de setmana hauràs d’arreglar un parell de coses que et quedaven pendents i et sentiràs alleujat. Els Peixos sentireu una atracció especial per les persones del vostre signe i els Cranc. I tens algú molt proper més interessat per tu més del que et penses! Consell: hauries d'intentar dormir més i millor. Moment de la sort: dissabte a la nit.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: