Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 25 d'abril de 2022 a les 10:50
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


 

Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys 
Ets un noi del poble més gran que jo. Mai havíem parlat però els dos ens coneixíem de vista. Fa unes setmanes per casualitat vam anar a Manresa, jo estava sola amb el mòbil i et vas apropar a parlar amb mi perquè també estaves sol i vam acabar junts tot el dia i vam dinar junts amb amics teus. Després d'allò ens hem anat veient uns quants cops per setmana per activitats culturals del poble i fa uns dies vam anar a sopar junts però ara que ja s'han acabat dubto que ens tornem a parlar. Vaig buscar el teu insta, però no en vaig trobar cap així que si llegeixes això i saps qui sóc, envia’m soli i obra'm. 

Noia,18 anys 
Fa un temps ens vam conèixer a Reus a la Fàbrica (discoteca). Em vas enamorar literalment, quan passava i ballava amb tu només tenia ganes de menjar-te la boca. Ets morena, ulls verds i els cabells per sota els pits. Vam passar un bon temps parlant sobre nosaltres. Tens un any més que jo i m'agradaria tornar-te a veure. Sé que mires adolescents. cat si et sents identificada obra’m.

Noia, 16 anys 
Ens vam conèixer en una discoteca i ens vam estar tota la nit junts fins que vas haver de marxar. El teu nom comença per G i el meu per J. Vam parlar per insta, però ara ja no ho fem i no em puc treure del cap aquella nit. Fins i tot vam estar a punt de quedar (jo t'ho vaig proposar i em vas dir que sí, semblaves emocionat). Em fa ràbia perquè pensava que els dos volíem, però sembla que tu ja no. No sé si llegeixes adolescents.cat però espero que si veus això m'enviïs un dm i quedem:).

Noia, 16 anys 
Ets la meva crush des de principi de curs. Anem juntes a classe i som amigues, però últimament no parlem gaire. Fa temps que vull parlar amb tu del tema, fins i tot em vaig plantejar seriosament declarar-me, però a l'hora de la veritat no em vaig atrevir. Si ho llegeixes i t'identifiques, digues alguna cosa si us plau, que vaig molt perduda. 

Noia, 17 anys 
Dia 15/04 al Tibidabo esperant el bus de tornada al pàrquing. Estaves darrere meu a la cua i us vaig dir a quina hora passava el següent bus. Jo portava un jersei de ratlles blanques i verdes i tu portaves les ungles pintades de negre, un anell i tens ullassos blaus. Em vas transmetre molt bon vibe, necessito trobar-te :). 

Noi, 15 anys 
Realment no sé si llegiràs això, però és per a dir-te que ets el meu crush. Ets un noi alt, del meu mateix any i ets tiktoker. A insta ens reaccionem a històries, normalment a la secundària, i som bf mutus a snapchat. Si llegeixes això si us plau obra’m per insta.

Noi, 19 anys
Tot va començar perquè em vas fer una broma telefònica abans de començar la uni i ara som millors amics amb una amiga teva que va a la meva classe. Vaig estar més de tres mesos per veure’t en persona, però l’espera va valdre la pena. Encara que no em facis gaire cas, m’importes i més del que et penses.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: