Logotip de Adolescents.cat

La variant d'aquesta postura clàssica per aconseguir més plaer

per Redacció, el 25 d'abril de 2022 a les 10:28
Hi ha postures típiques que, amb una petita variació, poden aportar més plaer. Així ho asseguren diversos a experts a Oh My Mag, on posen com a exemple la posició de la cowgirl invertida.

Com segurament ja sabeu, la postura de la cowgirl tradicional consisteix en què la persona que rep la penetració es col·loca damunt la seva parella, cara a cara. Doncs bé, en la cowgirl invertida, l’únic canvi és que qui es posa a sobre ho fa donant l’esquena a l’altre.

Per què aquesta posició pot aportar més plaer que la postura clàssica?


- El frec amb el clítoris és més directe i, per tant, hi ha una major estimulació.

- Major llibertat de moviment: la persona que està a dalt pot inclinar-se per complet cap endavant, per exemple, per experimentar sensacions diferents.

- Mans més lliures: aquesta posició fa que el cos estigui més estable i, per tant, es puguin utilitzar les mans per estimular-se a un mateix/a o estimular la parella.

Això sí, si es practica cal anar amb compte, i és que segons va explicar el doctor Karan Raj a TikTok, aquesta posició causa un 50% de les fractures de penis que hi ha anualment. Si no es vigila i es fan moviments bruscos, el penis pot sortir per complet de la vagina i ser fracturat per l'os púbic.

cuddle good night kiss GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: