Logotip de Adolescents.cat

Nou negoci a Instagram: pagar per veure perfils de famosos?

per Redacció, el 25 d'abril de 2022 a les 09:43
Des de publicitar productes cosmètics fins a sortejar viatges. Cada any famosos i influencers d’arreu del món guanyen, literalment, milions d’euros publicant posts patrocinats a Instagram. Cristiano Ronaldo i Ariana Grande, per exemple, s’emporten més d’un milió de dòlars per cada campanya de publicitat que fan en aquesta famosa xarxa social.

Doncs bé, pel que sembla d’aquí poc hi podria haver una nova línia de negoci més enllà de la publicitat: vendre contingut exclusiu. Patsy Palmer, actriu de la sèrie britànica ‘EastEnders’, ha estat una de les pioneres en aquest nou sector.


La intèrpret ha 'bloquejat' part del seu perfil i ha creat un apartat amb publicacions exclusives que només poden veure els seus subscriptors. El preu? 21,30 euros al mes. Aquest nou model amb subscriptors a Instagram estava pensat per a músics que volien oferir el seu contingut a la plataforma d'una manera més comercial, però 'influecers' i famosos també poden trobar una oportunitat de fer negoci. Què en penseu?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Patsy Palmer (@patsypalmerofficial)




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: