Logotip de Adolescents.cat

Així és la nova sèrie adolescent de Netflix (molts diuen que és la més bonica d'aquest 2022)

per Redacció, el 25 d'abril de 2022 a les 09:18
Netflix ha tornat a aconseguir un nou èxit adolescent: Heartstopper, una sèrie basada en les novel·les gràfiques d’ Alice Oseman que, en menys d’una setmana, ja se situa com una de les ficcions més visites aquest abril. 

De què va? Tot comença quan el Charlie, un estudiant que acaba de declarar-se obertament homosexual, coneix el Nick, un alumne més gran que ell amb qui comparteix institut. Tot i tenir vides pràcticament oposades, tenen una connexió instantània i la seva amistat –i amor- no para de créixer. El Charlie i el Nick hauran de fer front als dubtes, les inseguretats i els comentaris dels seus companys. I és que no tothom acceptarà a la primera la seva relació. 


A banda dels dos protagonistes, a la sèrie hi apareixen altres personatges destacats i també trames molt interessants relacionades amb la identitat i orientació sexual.


Heartstopper és una sèrie romàntica i optimista, tot i tenir els seus moments de drama. És d’aquelles ficcions que et fa somriure i en què t'enamores dels personatges des del minut zero. Si no l’heu vista, us recomanem que ho feu. És ideal per abans d’anar a dormir: capítols entretinguts, d’uns 30 minuts de durada.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: