Logotip de Adolescents.cat

El desagradable missatge que Laura Escanes i Risto Mejide s'han trobat per Sant Jordi

per Redacció, el 23 d'abril de 2022 a les 12:45
“Ella és molt madura per l’edat que té o tu ets molt pedòfil per la teva edat?” Aquesta és la frase que Laura Escanes i Risto Mejide s’han trobat avui a dins d’alguns dels llibres del publicista i escriptor.

Segons han explicat tots dos a Instagram, una persona anònima s’ha dedicat a col·locar papers amb aquest escrit dins el nou llibre de Risto, Manual de segundos auxilios.

 

“A hores d'ara, després de tants anys gaudint d'aquest dia, patir un sabotatge per part d'un idiota no ens arruïnarà Sant Jordi. Set anys després, que hàgim de continuar aguantant a aquests imbècils és per a fer-s’ho mirar. És el dia dels lectors, i amb ells penso celebrar el dia. I tu, a qui s'hagi pres aquesta molèstia, entenc que la ràbia, la mediocritat i l'enveja t'han portat a fer el ridícul d'aquesta manera. Em fas llàstima, sobretot per la covarda que has demostrat. Us espero en la caseta. Feliç Sant Jordi”, ha escrit Risto Mejide al seu Instagram.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: