Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 22 d'abril

per Adolescents.cat, el 22 d'abril de 2022 a les 09:33
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Sincerar-te amb un bon amic al qual creus que has ferit és el millor que pots fer avui. Reconcilia’t amb ell sense exigir-li explicacions i mostra’t empàtic, perquè ho necessita. Les amistats valuoses s’han de cuidar. Avui podries tenir problemes amb els signes d’Aire.

TAURE
Arribaràs esgotat al divendres i només et vindrà de gust descansar. Escolta el teu cos i fes el que més et vingui de gust, sense tenir en compte el que pensaran els altres. En l’amor, t’adonaràs que hi ha més coses que t’allunyen que no pas t’apropen a la persona amb qui sents una connexió especial. 

BESSONS 
Aquest divendres es presentaran oportunitats que has de saber aprofitar. No deixis que la mandra o la por t’impedeixin coses que et venen de gust. A finals d’aquest abril se t’obriran nous camins que poden suposar un abans i un després per a tu. Un bon amic/ga t’ajudarà i et guiarà. 

CRANC 
Serà un dia força estressant en el qual necessitaràs ajuda extra per atrapar totes les activitats que t’esperen. Intenta no posposar res per gaudir el 100% del cap de setmana. En l’amor, ves amb compte amb les promeses amb fals. Fixa’t en els actes més que en les paraules.

LLEÓ 
Trobaràs l’energia necessària per superar un repte que al principi et semblarà massa gran. Tracta de descansar i de concentrar totes les teves forces en aquest desafiament. Tens molta força de voluntat i això jugarà a favor teu. En l’amor, hauràs de dedicar el cap de setmana a reflexionar sobre els dubtes als quals no pares de donar voltes. 

VERGE
Apagar el telèfon et podria ajudar a calmar l’estrès que sents. No permetis que els nervis que sents decideixin per tu. Procura aïllar-te de tot i no està pendent de l’exterior per tal de poder reflexionar tranquil·lament. Saps que et toca prendre una decisió complicada i que has de ser valent . 

BALANÇA 
La teva felicitat és una elecció. Assumeix la teva pròpia responsabilitat i no la deixis en mans dels altres. Saps que ningú, millor que tu, coneix les teves necessitats i allò que vols. Així que lluita per aconseguir-ho. En el terreny de l’amor, podries tenir una sorpresa no gaire agradable.

ESCORPÍ 
Et sents tan esgotat que estàs pensant a abandonar. No ho facis. Necessites connectar de nou amb tu mateix i per això cal que et dediquis temps de qualitat. Deixa de posar excuses i mira dins teu, encara que tinguis por. Acceptar el que sents és l’única manera de poder gestionar millor les les teves emocions. Un signe de Terra podria ajudar-te.

SAGITARI
Si tens alguna trobada important o has quedat amb algú, fes algun exercici de relaxació o alguna activitat que et calmi. Estàs força nerviós i això et podria portar a actuar de manera massa impulsiva. Avui et donaran un consell que et convé escoltar, tot i que potser no t’agradarà. 

CAPRICORN
Si t’has compromès amb un projecte i creus que l’has d’acabar, endavant. No et deixis influenciar per persones del teu entorn que intenten allunyar-te dels teus propòsits. Sigues perseverant, com ets sempre, i les coses acabaran sortint bé. No et refiïs dels dignes de Foc. 

AQUARI 
Et convé obrir-te a conèixer gent nova i també a escoltar més les persones del teu entorn. Els seus consells podrien ajudar-te, sobretot a encaminar el teu futur professional. Procura sé més flexibles i no tanquis portes a opcions que encara no coneixes bé. En l’amor, viuràs dies de molta il·lusió. 

PEIXOS 
Necessites trobar un punt d'equilibri. T'estàs exigint massa a tu mateix i això et comença a passar factura. Si vols cuidar-te et convé posar límits i consentir-te més. De vegades, parar, és el millor que podem fer. En l’amor, la teva actitud podria generar confusió a l’altra persona. Per què t’estàs mostrant tan fred?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: