Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la postura més buscada del kama-sutra

per Redacció, el 21 d'abril de 2022 a les 12:03
El Kama-sutra conté desenes de postures sexuals: algunes molt simples de realitzar i altres, en canvi, força complicades. Avui us portem la posició d’aquest famós recull més buscada a Google: l’helicòpter. Es tracta d’una postura a la qual es fa referència en algunes pel·lícules i sèries –d’aquí la seva popularitat-, tot i que és força difícil de dur a terme.

A Cosmopolitan han parlat amb l’experta Zachary Zane per tal que els expliqués com dur a terme aquesta posició i també els donés alguna alternativa més senzilla.

L’helicòpter 1, versió difícil

 
Per a aquesta posició, la persona receptora ha d’agenollar-se i recolzar els seus colzes a terra. La persona activa es col·locarà damunt, recolzant les cames en l’esquena de l’altre mentre la penetra. És a dir, adoptarà la postura del “carretó”, aguantant el pes del seu cos en les seves mans. 

Si la persona activa és força més alta que l’altre membre de la parella, es pot col·locar una cadira prop de la cara de l’altre, per tal que pugui acabar de recolzar les seves cames. 

L’helicòpter 2, versió senzilla

 
Una versió més simple de la mateixa postura és que la persona receptora s’estiri a terra o al llit, amb la panxa tocant al matalàs. La persona activa es col·loca damunt, mirant en direcció contrària i penetrant-la. En aquesta posició es poden fer servir joguines sexuals com ara un arnès i també es poden acariciar els turmells i els peus, dues zones erògenes per algunes persones.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: