Logotip de Adolescents.cat

El que vegis en aquesta imatge revelarà els trets més característics de la teva personalitat

per Redacció, el 21 d'abril de 2022 a les 11:00
Segons alguns psicoanalistes, en el nostre inconscient s'hi troben pors, desitjos, records, trets "ocults" de la nostra personalitat que tenim por a expressar... Aquests aspectes "amagats" de vegades es poden detectar a través de com observem les imatges.

Si bé aquestes teories no estan demostrades de manera científica, el cert és que hi ha gent que defensa la seva eficàcia. Sigui com sigui ens ha semblat interessant mostrar-vos l'anàlisi de la imatge que hi ha a continuació. Mireu-la durant uns 10 segons i compteu els cavalls que hi trobeu.
 

[nointext1]

Quants cavalls hi heu vist?



5 cavalls o menys
Ets una persona impulsiva i que viu en el present. Això fa que de vegades prenguis decisions de manera precipitada sense pensar massa en les seves conseqüències. L’avantatge, però, és que no acostumes a quedar-te bloquejat i sempre actues segons el que sents. Creus que el sentit de l’humor és clau per afrontar la vida i apliques aquesta filosofia en el teu dia a dia. Procures ser optimista i veure el costat positiu de les coses. És una de les característiques que més valoren de tu els altres.

Entre 5 i 10 cavalls
Ets una persona molt analista i que sap marcar prioritats. Tens molt clar el que vols i lluites per aconseguir-ho encara que hagis de fer certes renúncies. Transmets seguretat i confiança i, tot i que potser et costi de creure, tens grans habilitats de lideratge. Una de les teves característiques més destacades és que saps escoltar i demanar consell. Quan et sents perdut, tens en valor de no quedar-te quiet i buscar ajuda. No et fa por mostrar les teves vulnerabilitats i això et fa fort.

11 cavalls o més
Ets una persona molt observadora i detallista. Acostumes a fixar-te amb coses que els altres passen per alt i això t’atorga una gran capacitat d’anàlisi. De fet, sempre ets la persona del grup que acostuma a treure les conclusions més encertades. El teu punt feble és la inseguretat en les teves qualitats: et preocupes quan una cosa no et surt com volies i et critiques molt a tu mateix/a. Ets més dur/a amb les teves accions que amb les dels altres i aquest judici constant de vegades malmet la teva autoestima i amor propi.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: