Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 21 d'abril

per Adolescents.cat, el 21 d'abril de 2022 a les 09:39
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Sents que el teu desig cap a una persona està creixent i t’és molt difícil de racionalitzar. Saps que si et deixes guiar pels teus impulsos, podries ferir algú. No et precipitis, però tampoc t’impedeixis sentir. A finals de setmana acabaràs trobant la resposta.

TAURE 
Un amic/a et sorprendrà d’una manera especial i et sentiràs molt agraït. Serà el moment ideal per dir-li certes coses que t’estaves guardant. Sincera’t. A vegades no expresses els teus sentiments i això no és bo.

BESSONS
No et quedis només amb el teu punt de vista. Pots donar el millor de tu sense necessitat d'haver de guanyar cap discussió. Si algú t’està molestant, parla clar i posa límits, però no pretenguis que et doni la raó perquè podries frustrar-te. 

CRANC 
Avui aconseguiràs un objectiu que et farà especial il·lusió. Tot i que potser sentis que no t’estan reconeixent el mèrit, no perdis l’alegria. El més important és que tu estiguis satisfet. Vigila amb els signes de Foc perquè podrien portar-te problemes. 

LLEÓ
A vegades és necessari deixar de nedar contracorrent. No tinguis por afrontar les coses tal com són. Acceptar-les, a la llarga, et farà estar millor i no malgastaràs energia en una lluita que no et porta el lloc. Venen dies de canvi i els has de saber gestionar. 

VERGE 
La relació que tens amb un amic podria canviar d'un dia per l’altre. Un fet farà que us distancieu de manera sobtada. No vulguis mantenir-lo a prop i fes la teva o encara us allunyareu més. Si t’obres a conèixer noves persones i deixes passar el temps, la vida pot sorprendre’t positivament.

BALANÇA 
Podrien passar algunes coses inesperades que afectaran el teu humor. Tracta de relativitzar i, sobretot, actua. No miris cap a una altra banda o els problemes creixeran. Tindràs una connexió molt forta amb un signe d’Aire. 

ESCORPÍ
Estàs en un moment vital molt bo i tens la voluntat necessària per aconseguir els teus objectius. No deixis que el passat sigui un obstacle i aconseguiràs avançar cap a les teves metes. Ves amb compte amb els signes de Terra aquests dies.

SAGITARI
Has de centrar-te. Fa dies que estàs distret i sents que no atrapes res. Tot i que et faci mandra, dedica temps a les teves obligacions o se t'acumularan les coses pendents. En l’amor, és moment de reflexionar sobre les teves prioritats i posar-te a tu primer.

CAPRICORN
Un amic compartirà amb tu coses que fins ara mai t’havia dit i que podrien emocionar-te. Has de cuidar més la relació amb els amics que t'han demostrat que són al teu costat tant en els bons com en els mals moments. Tindràs molta connexió amb els signes de Terra.

AQUARI
Una persona amb qui no et fas gaire, però t’influeix, opinarà sobre una cosa relacionada amb la teva vida privada i t'afectarà. Procura ignorar les seves paraules, perquè si t’hi enfrontes, podries sortir-ne perjudicat. En l'àmbit familiar hauràs de cedir per posar pau en una discussió.

PEIXOS
Procura fer alguna cosa per distreure’t i desconnectar dels problemes sentimentals que arrossegues des de fa dies. No permetis que els actes d’una persona afectin tant la teva vida. Fer coses per tu et farà sentir millor.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: