Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 23 d'abril de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.


 



Versió sense playbuzz
A Svalbard, una illa remota que es troba entre Noruega i el Pol Nord, hi ha un dels millors invents del món, segons la revista Time: El Banc Mundial de Llavors, un edifici on s’emmagatzemen més d’un milió de llavors de tots tipus de plantes, algunes d’elles ja extingides. 

Un grup d’investigadors han aconseguit crear un fàrmac capaç de regenerar cèl·lules de l'orella i recuperar l'oïda . En concret, han pogut regenerar les cèl·lules que transformen les vibracions del so en impulsos nerviosos i que es van perdent amb l'edat, l'exposició a sorolls o l'acció d’alguns medicaments. 

La pols domèstica, la que trobem a casa, està formada majoritàriament per cèl·lules mortes de la pell. 

Quan parlem de Piràmides ens ve al cap Egipte. Realment, però, és Sudan, el seu país veí, on hi ha la concentració més gran de piràmides del món, amb més de 200 construccions al llarg del seu desert. 

El ratpenat conegut com a “nas de porc”, típic de zones com Tailàndia i l’Est de Birmània, és el mamífer més petit de tots: fa entre 29 i 33 mil·límetres i pesa uns 2 grams.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: