Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 522]

per Redacció, el 23 d'abril de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 





Versió sense playbuzz


Noi, 17 anys
Tinc una “amiga” que és la ex de un company meu de classe i vivim molt a prop un de l'altre. Fa unes 3/4 setmanes vam quedar per fer sessió de fotos i els dos ens fèiem mirades. Es notava molta tensió, però no va passar res. El dia següent vam tornar a quedar i quan feia 5 minuts que estàvem parlant em vaig llençar. Vam acabar a casa seva follant. No puc parar de pensar-hi. 

Noia, 19 anys 
L'altre dia a la resi universitària estàvem bevent totes les amigues abans de sortir de festa. Resulta que un dels veïns del nostre passadís va sentir la música i va venir amb els seus companys. Els vam deixar entrar i vam acabar liant-nos tots entre tots... 

Noi, 18 anys 
Un dia tornant de festa, estava molt calent. Total que vaig agafar un taxi per anar a casa i em vaig posar a pensar en la noia amb qui m’havia liat i em vaig començar a tocar. No sé si el conductor se’n va adonar o no, però em va mirar amb una cara estranya. 

Noia, 14 anys 
Estava al terrat de casa meva amb un grup d'amigues. Era tarda/nit i vam posar música allà chill i de sobte sentim com un orgasme. Vam anar a mirar que estava passant i just al terrat del costat ens trobem un tio i una tia follant al mig del terrat amb una tovallola a terra. Em vaig posar tan calenta que vaig anar al lavabo a masturbar-me.

Noia, 16 anys
Des de fa molt que em posava la meva millor amiga. Una vegada la vaig convidar a casa a dormir. Va ser com sempre, parlant i tot, però després va començar a ballar sensual així de conya i em vaig ficar molt caxonda. Li vaig tocar el cul sense voler i per uns segons va haver-hi un silenci. Ella em va pregunta si li agradava, li vaig dir que sí i ens vam començar a liar, ens va, fer dits i li vaig menjar el cony. Ara, quan estem calentes, anem al lavabo i/o follem o ens liem.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: