Logotip de Adolescents.cat

La perillosa tècnica de masturbació que no s'hauria de practicar

per Redacció, el 19 d'abril de 2022 a les 12:06
Tot i que hi ha moltíssimes joguines sexuals, encara hi ha persones que segueixen utilitzant objectes quotidians per masturbar-se. Un dels més populars i més perillós és el raspall de dents elèctric.

Al llarg d’aquestes setmanes, diversos usuaris han assegurat a través de Reddit - un dels fòrums més famosos en l'àmbit mundial – que fan servir aquest producte per donar-se plaer. I és que, si bé pot semblar una pràctica inofensiva, el cert és que no ho és.


La prestigiosa ginecòloga Anne Henderson adverteix que fer servir un raspall de dents elèctric per masturbar-se podria provocar "laceracions o traumatismes" i es corre el risc de danyar la pell al voltant dels genitals.

A Smart, Battery-Free Toothbrush That Delivers 80,000 Brush Strokes Per  Brushing - DesignTAXI.com

"L'estructura i la forma del raspall, independentment de la part que s'usi, podrien lesionar l'àrea vulvar delicada, particularment el clítoris, especialment si es fa servir un dels capçals de neteja més agressius", explica l'experta.

De fet, la ginecòloga recomana no fer servir cap objecte quotidià per masturbar-se i limitar-se a usar o bé les mans o bé joguines sexuals dissenyades, precisament, per donar plaer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: