Logotip de Adolescents.cat

WhatsApp presenta una nova funcionalitat dels xats grupals

per Redacció, el 19 d'abril de 2022 a les 06:00
D'aquí a unes setmanes WhatsApp incorporarà la seva nova funció "Comunitats", una novetat que permetrà reunir diferents grups en una mateixa estructura per tal de facilitar la gestió de les converses grupals.

La idea és construir un espai format per diversos grups i així tenir-los agrupats en una temàtica concreta. D'aquesta manera, les persones que formin part de la comunitat podran participar alhora en subgrups petits per parlar de coses rellevants per un grup de persones concret. Per exemple, el director d'una escola podrà tenir una comunitat formada per tots els alumnes i crear subgrups segons el curs, la classe, etc.




Fins al moment se sap que només es podrà accedir a una comunitat a través d'una invitació i que els administradors seran els únics que podran dirigir-se a tota la comunitat. La resta de persones s'hauran de comunicar a través dels subgrups dels quals formin part.


Pel que fa al disseny, la comunitat tindrà una foto de portada i una altra de perfil. A la part superior dreta es trobaran els ajustos, on es podran modular les notificacions i la privacitat. A sota la descripció, es trobaran els diferents grups i les persones que formen part de la comunitat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: