Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 19 d'abril

per Adolescents.cat, el 19 d'abril de 2022 a les 09:06
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Notaràs que una persona que estimes està distant. Parla-ho amb ella directament perquè si no no hi podràs deixar de pensar. A la nit, tindràs una conversa que et farà emocionar.

TAURE 
Despertaràs l'enveja d'una persona propera. No facis cas als seus comentaris o deixaràs de fer coses que realment vols fer. Estigues atent a les indirectes, l'amor et somriu aquests dies.

BESSONS 
Avui no dir la veritat et podria portar problemes...Sigues sincer des del primer moment o després hauràs de justificar les teves mentides. Si estàs vivint una situació d'estrès, ja és hora que actuïs i no deixis que les coses vagin a més. 

CRANC 
Avui tindràs la capacitat de veure les coses des d'un altre punt de vista i això et permetrà relaxar-te i prendre't-ho tot amb més calma. Estàs molt persuasiu, així que és un bon dia per proposar plans. 

LLEÓ 
Tingués la ment oberta perquè avui pot ser que t'arribin noves propostes. El que facis durant aquests dies i les teves decisions tindran molt pes en el futur. 

VERGE 
No deixis que les teves responsabilitats et treguin els ànims: et convé un canvi i sortir de la rutina. Dedica temps a les teves aficions, t'anirà per aclarir els pensaments i desconnectar. 

BALANÇA
Avui pot ser que algú et proposi un acord. Pensa't-ho bé abans de dir que sí, perquè potser no és bo per tu. Fes servir la teva intuïció, t'ajudarà.

ESCORPÍ 
Avui et sortirà de dins expressar el que sents. Aprofita aquest bon moment emocional per dir el que penses. Fer-ho et portarà recompenses que no t'esperaves. 

SAGITARI 
Fa dies que la teva ment no para de donar voltes i sents que no pots amb tot. Parla-ho amb un amic/ga i estableix quins són els teus objectius. De vegades no es pot dir a tot que sí. 

CAPRICORN 
Avui saltaràs a la mínima i potser acabes pagant el teu mal humor amb persones que no s'ho mereixen. En el fons saps quin és el teu problema i com solucionar-lo, però et fan por els canvis i les situacions que no coneixes.

AQUARI 
Avui és important que estiguis atent als gests. Hi ha algú que està reclamant la teva atenció, però tu segueixes a la teva. Deixa la part racional de banda i guia't per les emocions. 


PEIXOS
Mal dia per enfrontar-te amb algú de la teva família. Abans d'iniciar una discussió, pensa't bé el que vols dir i sobretot analitza el que estàs fent tu. Podria ser que t'adonessis de coses que no has vist. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: