Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 14 d'abril

per Adolescents.cat, el 14 d'abril de 2022 a les 10:02
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
No siguis impacient perquè com més pressionis, pitjor. Tot i que tinguis pressa, el millor que pots fer és esperar o podries acabar allunyant algú que t’importa. Tindràs una connexió molt forta amb els signes d’Aire.

TAURE
Hi ha una frase popular que diu “no és or tot el que brilla”. Tingues aquestes paraules molt presents avui perquè et podrien fer una proposta que et resulti atractiva, però que tingui més problemes que avantatges. Reflexiona bé abans d’actuar. 

BESSONS 
Hi ha previsions que havies fet que potser no es compleixen. No intentis solucionar-ho, perquè no hi podràs fer res. Recondueix la situació i fixa’t nous objectius. Avui vigila especialment amb els signes de foc, perquè algú podria intentar confondre’t. 

CRANC 
Estàs centrant tota la teva energia en un tema sentimental que no et pots treure del cap i això t’està consumint. Encara que et resulti difícil, el millor que pots fer és evadir-te i fer tants plans com puguis. No donar-hi més voltes, t’ajudarà. 

LLEÓ
Intenta deixar que els altres prenguin les seves pròpies decisions. Una cosa és aconsellar i una altra molt diferent és pressionar. No creuis la línia que separa aquests dos comportaments o podries tenir una discussió. 

VERGE 
Una persona que aprecies molt t’ajudarà a conèixer una veritat que necessitaves saber per aclarir certs dubtes. Pren-te el teu temps abans de decidir què fas amb aquesta informació. Tindràs molta connexió amb els signes de Foc. 

BALANÇA 
Hi ha coses que has de decidir tu sol, encara que costin. Així que aquests dies de vacances reflexiona sobre el que vols fer i procura no demanar l’opinió a tothom, perquè sinó els teus pensaments no s’aclariran. 

ESCORPÍ 
Aquests dies estàs notant en especial el suport de certes persones. Agraeix-los aquesta generositat perquè elles també necessiten sentir que les aprecies. En el terreny sentimental, també et tocarà fer una demostració d’amor per allunyar certs dubtes. 

SAGITARI 
Deixa't portar i sigues com ets: espontani i ple d’energia. Necessites fer coses que et facin il·lusió, així que procura aprofitar bé el temps per fer plans que t’agradin. Aquests dies brillaràs i estaràs especialment seductor. 

CAPRICORN 
Ho has intentat diverses vegades, però tens la sensació que xoques sempre amb una paret. Si notes el rebuig per part d’algú, potser és millor que te n'allunyis o t’acabaràs fent mal. Avui ves amb compte amb voler tenir la raó, perquè un amic podria enfadar-se. 

AQUARI 
Avui notaràs algunes emocions amb molta intensitat. Estàs vivint uns dies d’alts i baixos o no t’està sent fàcil gestionar-ho. Canalitzar el que sents i explorar la teva creativitat pot ajudar-te i fer-te sentir alliberat. 

PEIXOS 
És probable que estiguis preocupat perquè no saps com sortir d'una relació que ja no et convenç. Tens la decisió força presa, només has de pensar en com expressar-la i buscar les forces necessàries.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: