Logotip de Adolescents.cat

El creador d'«El Juego del Calamar» revela quins personatges tornaran per la segona temporada

per Redacció, el 14 d'abril de 2022 a les 09:14
Netflix va arrasar el planeta amb la sèrie El Juego del Calamar. Mai abans una de les seves sèries havia tingut tanta audiència, tant èxit, tanta repercussió a nivell mundial. Ara, després de poques informacions sobre la continuïtat de la sèrie -ja s'havia confirmat una segona temporada-, arriben les primeres notícies dels personatges que apareixeran als nous capítols.

Hwang Dong-hyuk, el creador de la sèrie sud-coreana, ha revelat que dos grans noms de la primera tanda d'episodis que estaran presents en el futur de la trama. "Gi-hun segur, ell tornarà. Crec que el líder també", va assenyalar.



[SPOPILER Si no has vist la sèrie i la vols mirar, no segueixis llegint]Gi-hun és interpretat per Lee Jung-jae, que va guanyar el premi del Sindicat d'Actors al millor actor en una sèrie dramàtica, va ser l'únic supervivent i guanyador d'aquest joc macabre. El Líder és interpretat per Lee Byung-hun, és l'antagonista. Ocult sota la seva màscara, és el que encapçala l'organització del joc, supervisant els 456 jugadors i com s'enfronten a una batalla a mort en què només en pot quedar un.

De moment, són els únics retorns confirmats per part de Hwang. No és, però, la primera notícia sobre el futur repartiment de la segona temporada. El creador ja va dir al març que HoYeon Jjung, que va ser la jugadora 67, podria tornar... interpretant la seva germana bessona. Això sí, els fans s'hauran d'armar de paciència, ja que la preparació de la segona temporada es portarà a foc lent i està prevista per al 2024.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: