Logotip de Adolescents.cat

Indignació amb el Xokas per aquestes paraules

per Redacció, el 13 d'abril de 2022 a les 09:56
[inicicentrareport]L’streamer i youtuber el Xokas segueix generant polèmica. Fa uns dies es convertia en trending topic després de reconèixer que tenia un compte anònim a Twitter a través del qual atacava els seus haters i també altres streamers d'èxit com Ibai Llanos o AuronPlay.

Doncs bé, aquesta setmana ha tornat a ser trending topic després de parlar “d’un truc per lligar” que molts usuaris han considerat com a possible abús sexual.


En el seu últim directe, el Xokas deia: "Tinc un col·lega que no beu i que era molt així, d'anar a lligar amb les noies. Es divertia molt emportant-se ties que estaven col·locades i tal. Per a ell era molt fàcil lligar, perquè una tia que generalment et veuria com un 4 et veu com un 7 perquè està col·locada. És molt més fàcil i com que estàs serè mesures perfectament les teves paraules. Chupao".

Molts usuaris han criticat les paraules del Xokas i l’han acusat de banalitzar una conducta que pot ser considerada abús sexual. L’streamer, però, ha assegurat que el seu amic no “s’ha aprofitat” de cap noia i que només volia remarcar que era “abstemi” i que per això li era més fàcil lligar.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: