Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 13 al 19 d'abril

per Redacció, el 13 d'abril de 2022 a les 09:36
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz:
ÀRIES (3/5) 
No deixis que els nervis s’apoderin de tu i et desanimin. Aquesta setmana tindràs l’instint activiat així que fes-li cas i anticipat. Abans  que la vostra relació es compliqui, parla amb ell/a i intenta solucionar les vostres diferències. Connexió especial amb: Bessons i Sagitari.

TAURE (3/5)
Aquesta setmana és molt fàcil que, tal com va tot, et deixis portar pel dramatisme però ets més fort/a del que et penses. El teu sisè sentit estarà alerta i t’adonaràs d’una cosa que havies passat per alt. Consell: Gasta l’energia en coses productives. 

BESSONS (3/5)
Tens tendència a alarmar-te i això de perdre el control, no va amb tu. Aquest cap de setmana serà un bon moment per nous propòsits i per començar noves relacions. Consell:  pensa en tu i oblida’t de totes les inseguretats per estar al 100% quan arribi el teu moment. 

CRANC (2/5)
El temps per estar sol/a farà que connectis molt amb les teves emocions i gràcies a això,  veuràs què et funciona i què no. Ets una persona molt passional i no sempre reps el que esperes de l’altra gent. No tens el que t’agradaria i està a les teves mans aconseguir-ho. Dia de la sort: Dijous.

LLEÓ (2/5)
Fa temps que t’havies oblidat d’algú que no et deixava passar pàgina però és possible que un futur retrobament desperti alguns sentiments que t’havies obligat a oblidar. Segueix el teu instint i deixa’t portar, només així seràs sincer/a amb tu mateix/a. Dia de la sort: Divendres.

VERGE (2/5)
El teu instint t’enviarà molts senyals aquesta setmana i és el moment de fer alguna cosa. No les ignoris i comença a fer els canvis que tant necessites. Sobretot, aquesta setmana serà molt important que et comuniquis i li diguis a aquella persona que t’agrada què sents. Color: blau. 

BALANÇA (2/5)
Les coses han fet, o faran, un gir de 180 graus i això afectarà directament a la teva vida amorosa. Hauràs de treure la teva força per demostrar que res pot amb tu i que amb les coses clares, sempre es pot tirar endavant. No oblidis: Ningú és més fort que tu Balança, així que ànims! 

ESCORPÍ (3/5)
Hi ha algú del teu voltant que et necessita més que mai i només tu seràs capaç de transmetre-li calma. Algú del passat voldrà parlar i de tu dependrà el to de la conversa. Consell: No t’oblidis de fer les coses importants per tu. 

SAGITARI (3/5)
Aquesta setmana serà complicada i més que mai hauràs de deixar els dubtes enrere. Hi ha una persona que reclama la teva atenció i va ser la teva por que et fessin mal que la van allunyar. Dóna’t i dóna-li una oportunitat perquè la vostra relació pot anar a més. Dia de la sort: Dimarts. 

CAPRICORN (2/5)
És possible que et sentis una mica més decaigut/da, sobretot a principis de setmana, i per això estaràs molt sensible. Vigila perquè algú intentarà posar-te a prova i reapareixerà amb excuses que no t’han de servir. No et quedis amb res per dir! Dia de la sort: Diumenge. 

AQUARI (3/5)
Hi ha una por que et retén i que fins ara, no et donava l’oportunitat d’expressar-te i de prendre decisions al respecte. Per fi, trobaràs el temps per pensar i les paraules per comunicar-te. Fes-ho i, encara que suposi un canvi, serà el millor que puguis fer. Connexió especial amb: Aquari i Àries. 

PEIXOS (3/5)
I si aquesta vegada et deixes portar i fas que sigui l’altra persona la que et sorprengui? T’agradarà saber que hi ha algú que té la intenció de conquistar-te però serà molt difícil que ho aconsegueixi si vols controlar-ho tot… tanca els ulls i gaudeix! Dia de la sort: divendres.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: