Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 18 al 24 d'abril

per Redacció, el 18 d'abril de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Necessitaràs més que mai sentir-te independent i viure al teu aire. Una conversa pot provocar malentesos, però el teu optimisme t'ajudarà a no deixar-te portar per les preocupacions. Estaràs més sensible però t’anirà bé per descobrir-te més a tu mateix i també per aprofuindir en els sentiments que se t’estan despertant cap a algú. Dia de la sort: 22.

TAURE
Arriben canvis molt positius a la teva vida. Conservaràs el que és bo per a tu i sabràs desfer-te del que et fa patir. Et sentiràs satisfet dels teus èxits i res et detindrà si vols aconseguir alguna cosa. Intenta passar més estones i parlar amb algú de la família que et necessita per sentir-se millor. Bones energies amb els Escorpí. Dia de la sort: 23.

BESSONS
Et notaràs especialment impulsiu i et costarà mesurar els teus passos, però la Lluna atreu l'èxit a la teva vida i t'omple d'una energia especial que t'aportarà un gran poder de seducció i carisma, i començaràs una etapa molt positiva. Gaudiràs dels teus. Aquesta setmana serà positiva per tu, les coses aniran millor i no estaràs tan estressat. Dia de la sort: 24.

CRANC
Ara mateix estàs al cim de l'èxit, però notaràs que hi ha enveges al teu voltant. Vigila molt  i no expliquis tots els teus plans. Aquesta setmana no pararàs ni un moment, tens moltes coses a fer que t’ompliran i estaràs molt il·lusionat amb els nous reptes. Sentiràs una connexió especial a finals de setmana amb gent que és de signe de foc, sobretot amb Lleó i Sagitari. Dia de la sort: 22.

LLEÓ
Els Lleó esteu molt creatius aquests dies i tindreu moltes idees que voldreu fer realitat. No et precipitis explicant una cosa sobre terceres persones, sembla que la situació se t’escapa de les mans... Aquests dies seràs una peça clau en les teves amistats, i pots convertir-te en el confident perfecte dels teus amics, a qui ajudaràs amb els teus savis consells. Dia de la sort: 19.

VERGE
A principis de setmana es poden desencadenar canvis que al principi t'alteraran, però que resultaran molt positius per a la teva vida. No dubtis de les teves capacitats i aprofita la teva intuïció per allunyar-te del que no et convé. Aquests dies hi ha una persona que entra a la teva vida de forma subtil però que anirà agafant molt protagonisme en les pròximes setmanes. Dia de la sort: 21.

BALANÇA
Tens uns dies una mica inestables amb alts i baixos emocionals que et serviran molt per adonar-te quines persones valen realment la pena. Tens molt bona sort a finals de setmana, especialment amb els estudis i/o la feina. És possible que sorgeixi un projecte que t'il·lusionarà molt i pel que apostaràs fort. En l'amor, et sentiràs feliç i alguna cosa que et preocupava se solucionarà. Dia de la sort: 22.

ESCORPÍ
El teu carisma i qualitats com la noblesa i l'esforç constant t'estan portant a l'èxit. Els teus esforços estan donant els seus fruits i tens molt bona sort amb els estudis i els projectes personals. Aquesta setmana et trobaràs molt millor de salut i això també t’ajudarà a estar de més bon humor. Les persones Sagitari et donaran molt bon rotllo. Dia de la sort: 18.

SAGITARI
No abandonis els teus plans, encara que no portin el ritme planejat, perquè encara ets a temps de dur-los a terme. Aquests dies has d’apostar més per les teves conviccions i no deixar-te emportar tant pels teus amics i companys, et sorprendràs a tu mateix! La teva vida amorosa és a punt de millorar. Bones energies amb Lleó i Escorpí. Dia de la sort: 24.

CAPRICORN
Et plantejaràs algunes coses de la teva vida que vols canviar i prendràs una decisió que suposarà un canvi important. Ho donaràs tot per vèncer els obstacles que et separen dels teus objectius. La Lluna afavoreix la comunicació, i podràs arribar a acords molt positius per a tu. Notícies positives d'alguna cosa que t'interessa. Dia de la sort: 19.

AQUARI
Necessites gaudir, divertir-te... tot i que estàs molt enfeinat busca estones per passar-les amb els amics perquè ho passaràs molt bé. Aquesta setmana la sort està de part teva i ho notaràs en tots els sentits. Tot i això has de vigilar amb les coses que dius perquè hi ha una persona que vol manipular les teves paraules a favor seu. Dia de sort: 21. 

PEIXOS
Amb algun senyal, les energies de l'univers t'alertaran de problemes que es poden estar gestant perquè estiguis preparat i busquis una solució. No val la pena enfadar-se amb una persona que no et valora, és el moment de passar d’ell/a i pensar més en la teva felicitat. No tinguis por a fer noves amistats, tens bona sort amb les relacions personals. Dia de la sort: 21.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: