Logotip de Adolescents.cat

Tres trucs per estimular una de les parts més erògenes del cos

per Redacció, el 12 d'abril de 2022 a les 10:31
Les orelles contenen més de 25.000 terminacions nervioses i això les fa extremadament sensibles. És per això que aquesta part del cos es considera una zona erògena capaç de proporcionar-nos plaer.

Hi ha moltíssimes maneres d’estimular aquesta zona: a través de la veu, dels dits, de la llengua…avui us portem alguns trucs recomanats per la marca de joguines sexuals Lelo.

Massatge eròtic
Per estimular les orelles, pots realitzar un massatge tàntric. Pressiona suaument els lòbuls amb els dits gros i índex i fes cercles. Després, comença a acariciar la part de darrere de l’orella cap amunt i cap avall. Si t’apliques oli essencial afrodisíac a les mans, com ara el de gessamí, el massatge serà més plaent.
Look Love GIF by Flunk (Official TV Series Account)

Boca 
Apropa la teva boca a la seva orella perquè senti el teu alè i augmenti l’excitació. Frega-la amb els llavis per a estimular totes les terminacions nervioses i quan ho hagis fet, llepa el lòbul amb la punta de la llengua. També pots mossegar-li suaument, mentre amb les mans li acaricies el coll.

hot boy want GIF

El sentit de l'oïda
Els sons, les paraules, la forma en com ens les diuen…pot incrementar, i molt, la nostra excitació. Murmura, digues a l’altra coses que t’agradaria experimentar amb ell/a, fes-li saber com t’agrada…tot plegat crearà un ambient més eròtic.

Kissing Black And White GIF


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: