Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 521]

per Redacció, el 16 d'abril de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Vam anar de campaments amb l'espai i al grup hi havia un tio amb qui estava de lio. Total que a la nit ell em va dir d'anar a la seva tenda una estona. El cas és que a la mateixa tenda hi havia el meu ex. Al principi només ens vam fer petons, però quan vam veure que tots estaven dormint li vaig acabar fent una palla. Em va donar molt morbo.

Noia 17 anys
De jugar a videojocs tinc un amic de Madrid. Per alguna raó un dia vam començar a parlar de coses hot per whatsapp i la cosa va anar a més. L'endemà ho vam repetir, però aquesta vegada jo estava parlant per skype amb un amic, mentre ell em deia guarrades per Whatsapp i jo em tocava amb una mà intentant que el meu amic no se n'adonés. Va ser brutal.

Noi, 16 anys
Un dia estava a casa una amiga amb la qui tontegem moltíssim. Ella estava estirada al sofà i jo per fer-la "enfadar" em vaig estirar sobre d'ella. Llavors em va començar a fer mossegades al coll i després petons i pfff em va posar molt... Ens vam acabar tocant però no vam fer més perquè hi havia els seus germans per allà... Sinó me la menjava sencera jajajaja.

Noi, 19 anys
Un dia vaig quedar amb un noi que havia conegut pel Tinder i havíem estat parlant per Instagram. Ell és més gran que jo i ja sap més del que va el tema però jo no havia tingut mai cap experiència amb cap noi. El cas és que vam quedar per anar a donar un vol i ens vam acabar menjant la boca al mig d'un camí de carro. Vam acabar fent sexe oral darrere d'un arbre i corrent-nos a l'hora. Va ser brutal.

Noi, 18 anys
Estava amb la meva nòvia a casa i ho vam acabar fent al llit de la meva habitació. Després ella se'n va anar a dutxar i al cap d'una estona vaig entrar al lavabo...Li vaig tirar sabó i li vaig escampar per tot el cos a poc a poc...vam començar a follar sota l'aigua de la dutxa amb ella contra la paret. Vam acabar els dos tremolant del plaer.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: